Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élni vagy élni hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élni vagy élni hagyni?

Figyelt kérdés

Dorina vagyok 20 éves. A barátom Dénes 22.

1 éve vagyunk együtt. A negyedik hónapban megkeresett engem egy lány, mondván, hogy nem akarja, hogy később mástól tudjam meg, rosszul érezzem magam, esetleg összetörjek, ezért meg akar mutatni egy két dolgot a barátomról. Beszélgetéseket másolt, amiben a barátom, találkozókra hívja, ártatlan puszikra csábítja, és arról mesél, hogy nem biztos abban, hogy nem akar megcsalni engem. Egy darabig nem szóltam semmit, de mikor úgy éreztem adja az alkalom, botrányt csináltam. Itt láttam először sírni Denit. Sírva mondta, hogy csak össze volt zavarodva, mert sosem érzett még ilyen erős szerelmet, ettől megijedt, és nem gondolkozott, de SOHA többet nem fordul elő ilyen. Fanni (A lány aki a beszélgetéseket mutatta.) egyébként a a gyerekkori szerelme volt, kicsi koruk óta ismerik egymást, ami persze újabb mentségként szerepelt a magyarázatban. A nyolcadik hónapban egy lány küldött neki egy levelet, képeket csatolva mellé, amikhez azt írta, ha tetszik a barátomnak, írjon vissza, esetleg küldjön Ő is képet. Én azt mondtam, nyugodtan írjon vissza, ebből még nem lesz semmi, nincs garancia arra, hogy életünk végéig együtt leszünk, az, hogy beszél vele, még nem bűn, főleg ha tudok róla. Azt mondta, nem akar levelezni senkivel, gusztusa sincs a lány képeit nézegetni, csak engem szeret, nem érdekli senki más. Napokkal később valamiért beakart lépni a címére, de rossz kódot adott meg (A régit.) és bár engem nem érdekelnek az ilyenek, megkérdeztem mi vette rá arra, hogy jelszavat változtasson, ő csak habogott, én nem firtattam, bár felkeltette az érdeklődésemet. Később kiderült, válaszolt Kitti leveleire, msnre felvette ahol letiltotta azért, hogy a lány ne írjon véletlenül sem akkor, mikor én is ott vagyok. Nem értettem miért nem akkor beszélt vele, mikor én is mondtam, hogy tegye. Ha nincs titkolni valója, miért nem lehetett előttem? Hamarabb tudtam ezt is, mint, hogy botrányt csináltam belőle. A magyarázat valahogy úgy hangozhatott, hogy féltékeny volt, mert sok fiúnak tetszem, így hát ő is féltékennyé akart tenni. Egy hónappal ezelőtt Deni két ismerőse szakított. Ő nevetve mondta nekem, hogy a lánnyal évek óta nem beszélt (Csak kétszer, itt azt, hogy ennél a kettőnél találkoztak is, nem tette hozzá, csak később szőtte bele a történetekbe.) de valamelyik nap mégis írtak egymásnak, ahol Szimonetta azt írta neki, hogy ő nincs elkeseredve a szakítás miatt, nem szomorú, neki nem a szerelem hiányzik, csak a sex. Egy hétre rá a barátom elhívta egy találkozóra, amit úgy beszélt meg, hogy én nem tudtam róla, az aznapi közös programunkat lemondta, de, hogy kárpótoljon, az előtte lévő, és az utána következő napon is találkozni akart velem. Egyik ismerősöm ismeri Szimit, és bár még sosem csináltam ilyet, megkértem, beszélgessen vele egy kicsit. A lány olyanokat mesélt, hogy az én barátomnak választ fehérneműt, mert mikor találkoznak átmegy hozzá, és alig várja, hogy kicsomagolja. Végig sírtam a napot. Azt hittem lesz bennem annyi, hogy megvárjam amíg találkoznak, odamenjek, becsöngessek, és vigyorogjak az ajtóban, de nem volt. Mikor találkoztunk nem tudtam a szemébe nézni sírás nélkül, elmondtam mindent, összepakoltam a ruháit, és elküldtem. Sokáig nem álltam vele szóba. Zokogva és térden állva könyörgött, mikor aztán mégis, mondván, hogy az egészet csak kitalálták, mikor rá írt Szimonettára az ismerősöm, hogy ráfaragjak, és jobban bízzak ezentúl. Az, hogy elhittem e, vagy bízom e benne ezek után, nem számít. Holnap idejön, hogy együtt karácsonyozzunk, azt hiszem, el akar jegyezni. Hagyjam Őt élni magam mellett, egy boldog kapcsolatban, ahol érzem, hogy szeretjük egymást mindketten, és tudom, hogy mindenre képesek lennénk a másikért, vagy éljek magam miatt nélküle, mert nem tudok már hinni?

2010. dec. 25. 01:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen a nevem nem Dorina, a barátom pedig nem Dénes. A leírtakban szereplő Fanni, Kitti és Szimonetta nevek épp úgy kitalációk mint az életkorunk. Már azt megköszönöm, ha elolvassátok, és röstellem, hogy mindezt karácsonykor írtam ide. Békességben teljenek az ünnepek mindnyájatoknak, és remélem majd örömmel kezdődik az új esztendő.
2010. dec. 25. 01:45
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Húha..Kicsit hússzú,és kicsit zavaros.De végigszenvedtem:)

Elég sok van már a srác rovásán,az a gondom hogy nem 1x fordult elő vele hogy azzal vádoltál félrelép..És azért ha már ennyiszer felmerül,akkor szerintem nem teljesen kitaláció..Legalábbis valami biztos lehet...Ha annyira szereted,és zokogva térden állva könyörgött neked,lehet bocsáss meg neki utoljára,mert csak nem zokog érzelmek nélkül egy férfi...Nem tudom..Szerintem egy utolsó esélyt adj neki,de ha bármi kis gond felmerül vele kapcsolatban,habozás nélkül dobd ki!! :)

Szorítok neked! Kellemes karácsonyi ünnepeket!:)

15/L

2010. dec. 25. 02:01
 3/6 anonim ***** válasza:
hosszú*
2010. dec. 25. 02:01
 4/6 anonim ***** válasza:
És vádolták*. Bocsi,késő van már..:D
2010. dec. 25. 02:02
 5/6 Peston ***** válasza:

Ez nekem egy argentin szappanoperába is beillik... José Armando megcsalta Julietát, hogy Floricientával kavarjon, amit persze Constanza rossz szemmel néz...

All-in-all az előttem író hölgy jól írta: sok van a rováson, habár zokogást nehéz megjátszani. Nem tudom, mennyire vagy toleráns ember, de a karácsonyt mindenképp várd ki. Utána eldöntöd, hogy folytatod vele, vagy sem, de én is azt mondom, hogy ténylegesen egy utolsó esélyt még adj neki, hátha benő a feje lágya... viszont ha fiatalabb annál az évnél, amit blöffként megadtál, akkor sarka helyett farkán áll. Hajrá, Boldog, eredményes Karácsonyt!

18/F

2010. dec. 25. 02:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátod nem egyenes veled. Szerintem szakíts. Nehéz döntés, de megéri. Tapasztalatból mondom. Ez a féltékennyé akart tenni, mert Te sok pasinak tetszel szöveg meg olcsó duma. Ha csak ennyibe vesz a abrátod, hogy még egy normálisat se tudjon hazudni, akkor kerüld el messzire.
2010. dec. 25. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!