Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös pénisz ciki a dokinál?
Egy 20 év körüli srác vagyok és urológushoz akarok elmenni a jövő héten. Kérdésem az lenne, hogy az ilyesmi idős fiúk/férfiak szőrös vagy borotvált pénisszel szoktak menni oda? Alap esetben én nem borotválom, mert minek? Itt lehetne mondani h higiéniai okokból, de hát akkor le kell tusolni egy nap többször és akkor nincs baj. Szóval nem ciki szőrös pénisszel odaállítani vagy a mai világban legyen borotvált, ha orvos látja?
Kulturált válaszokat légyszíves.
Dehogy zavaraja. Ha idős doki, akkor annak idején csak szőröset látott szinte:)
(végre egy pasi, aki nem gyalulja le a szőrt:)
23L
Én kb 1 hónapja voltam urológusnál (enyhe fitymaszűkület gyanúja miatt, aztán kiderült hogy közöm nincs a fitymaszűkülethez), én borotválom hetente. A doki egy 50-60 közötti férfi volt, egyáltalán nem "rökönyödött" meg azon, hogy borotválom. Mondta is, hogy a fiúknál és lányoknál is szokás, hogy borotválják.
Egyébként meg mint már írták előttem is, a doki előtt az sem ciki ha borotválod, és az se, hogyha nem.
Köszönöm a normális válaszokat.
A kérdésem még az lenne, ha ide lehet írni hogy zajlik egy ilyen urológiai vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!