Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
Itt létezik olyan lány/fiú akinek ez a karácsony sem az igazi? Egyedül van.. Stb..vagy csak én vagyok ilyen balf@sz?2010. dec. 24. 20:36
1/16 anonim válasza:
Sajnos én is egyedül vagyok, de nem adom fel a küzdelmet, javaslom te se tedd.
20/F
2/16 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval 19f
3/16 A kérdező kommentje:
Nem adtam én fel, csak összejött minden..szeretet ünnepe..most beszéltem meg azzal a lánnyal akiért odavagyok, hogy maradjunk csak haverok, vagy azok se.. áá katasztrófea a karácsonyi falra..
2010. dec. 24. 20:47
5/16 anonim válasza:
Nekem van barátnőm, de ettől függetlenül utálom a karácsonyt.
6/16 anonim válasza:
Részvétem. Velem is így van, sajnos.
7/16 anonim válasza:
Úgyszint... De nekem még soha nem volt senkim... nem is hiszem, hogy valaha lesz :(...
16/L
8/16 A kérdező kommentje:
16/L Te főleg ne add fel :)
2010. dec. 24. 20:58
9/16 anonim válasza:
van barátnőm. rossz, hogy külön töltjük a karácsonyt, de hát mindenki a saját családjánál van, majd pár nap múlva találkozunk. ezért most éppen rossz.
ja és utálom a muszájból ajándékozást erőltető embereket és a médiát, ami ezzel van tele. ünneplésről kellene szólnia az egésznek (boldog születésnapot, jézus!), nem pedig a stresszelésről...
10/16 anonim válasza:
Nekem 25 év alatt 1 olyan karácsonyom volt, amikor volt bnőm, de mint később kiderült, még neki se jöttem be. Én viszont már feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!