Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e bocsánat erre? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
van-e bocsánat arra, hogy te soha nem tettél rosszat az adott személlyel, csak szeretted, de ő ott ártott neked, ahol tudott, és végül, élvezettel (nem megmagyarázható, miért) tönkretette életed? van-e bocsánat erre? létezik-e bármi felmentő indok?2010. dec. 24. 15:30
1/12 sasna válasza:
nincs.. de h tettet tönkre az életedet? lehet, h nem is, csak te hiszed ezt ugy.. :S
2/12 anonim válasza:
Ha szereted úgyis megbocsátatsz neki :/ ez van. Amúgy nincs.
3/12 A kérdező kommentje:
tönkretette, legyen elég ennyi. tényleg tönkretette. akkor nem lettem volna hónapokig a pszichiátrián.
2010. dec. 24. 15:37
4/12 anonim válasza:
Nincs bocsánat erre.Véres bosszút kell állni az ilyenen.
5/12 anonim válasza:
Persze h van bocsánat. Ő is ember úgy mint te, nem tökéletes. És nem hiszem h csak ő a hibás, mert aki hagyja csak azzal tudnak így elbánni.
6/12 A kérdező kommentje:
ha másokat is belevon, túlerőt, akkor mit mondasz? nem kettőnk közti dolog, mert ő nem egyedül cseleekdett.
2010. dec. 24. 15:57
7/12 anonim válasza:
szerintem semmi közünk ehhez az egészhez, traktálj mást a hülyeségeddel...
8/12 anonim válasza:
Sajnos van pár ilyen ember. Erre nincs bocsánat, és én nem is tudnék felmentő indokot sem mondani. Ne hagyd magad! Az ilyen embert nem szabad számításba sem venni.
9/12 anonim válasza:
az életedet nem lehet tönkretenni csak te szabályozod és az életedet addig nem lehet tönkretenni amíg áélsz én így gondolom..
10/12 anonim válasza:
Erre nem kell bocsánat. Egyszerű az ok.
Aki ilyen reménytelen dologba belemegy, az viselje is a következményeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!