Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz túllépni? Hogyan tudnak mások olyan lazák lenni?
Mert másoknak nagy az önbizalmuk, és egy kudarcon nem törik magukat sokáig, hanem inkább próbálkoznak tovább, mert könnyen összejöhet egy következő.
De sokan vannak úgy, mint te, ettől még nem kell kétségbe esned. Foglalkozz sokat magaddal, aztán minden rendben lesz.
kell egy kis Önbizalom.
fogadjunk neked is van.
csak bent mélyen.
elnyomja a bánat.
erre a legjobb gyógymód : lefekszel hallgatod a Balogh Brigitta - a szerelem fáj és üvegszámra eszed a mogyorókrémet meg a fagyit meg a csokit. biztos előjön az önbizalmad :)
én is esz tetettem 10 évvel ezelőtt amikor 15 éves voltam és 3-4 üveg múlva elég rosszul voltam mire felkeltem már más fiúkkal voltam:)
25/l
velem is ez van ,hogy hónapokig rágódok bizonyos dolgokon de tovább kell lépni rajta,ha nem akkor nem tudsz majd teljes életet éni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!