Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért görcsölhet a méhemnél?
Lehet meg fog jönni. Vagy épp peteérésed van. Vagy felfáztál észrevétlenül - nem mindig tudja magáról azt az ember. Vagy valahogy elaludtad az alhasi izmaid - nekem volt már ilyen. Ha nem volt komplikáció baba nem lehet, ne aggódj!
21/L
biztos hogy a méhednél?
mert nekem is volt egy ilyen (vagyis még van)
olyan volt,hogy ok nélkül begörcsölt az oldalam és rohadtul tudott fájni és először azt hitték a petefészkem, aztán azt hogy epekő majd hogy vakbél mindent felsoroltak már az orvosok (igen:Borsod megye-.-) mire kiderült,hogy a betegségem neve: bélgyulladás.
nem kell rögtön semmire gondolni rendesen jártam wc-re és nemvoltak semmi "fingósbajaim" ugyanolyan volt minden mint máskor csak néha rájött ez a göcsölhetnék és durva volt, de állítólag azért van, mert nemtáplálkozom rendesen mondjuk olyan,mert 6ikos korom óta kábé nemigazán reggelizem csak ritkán.
azért nézesd meg magad :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!