Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ókori görögöknél és rómaiaknál is tényleg olyan sok homoszexuális volt?
Nem
Abban a korban még nem létezett ez a fogalom. A szerelmet nem nemtől függő dologként fogták fel, hanem egyfajta testi kötődésként, mikor a felek nos hát...
A házasságnak igazándiból csak annyi szerepe volt, hogy törvényes utód szülessen.
Szóval egyébként bárki bárkivel...
Sőt, a férfi-férfi kapcsolatot magasabb rendűnek is gondolták, mivelhogy a férfit magasabb rendűnek gondolták, mint a nőt
Persze, a mi szemszögünkből nézve az volt
De egy más kultúrában egészen másképp látják az emberek a dolgokat
Ha jobban belegondolunk, a mi korunkban is elég sok gusztustalanság van
Persze ezzel nem helyeselni akarom a seggbekukibulit, csak azt mondom, hogy sosem fogjuk megérteni az akkori mentalitást, szóval viszolyogni lehet, de elítélni nem nagyon
"Kedves" 12:56!
Hányasod van/volt szövegértésből? Ha visszaolvasod azt, amit írtam rájössz, hogy az általad említett okoskodásról szó sem volt, mivel a teóriát nem én találtam ki. (édesanyámnak mesélte egy történész az egyetemen) Felülírni sem Neked, sem nekem nincs jogom, tekintve, hogy nem voltunk jelen. Illetve élek a gyanúperrel, hogy nem vagy szakértő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!