Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim Piercing-et akarok magamnak csinálni. Nincs rá
9000ft-om, úgyhogy házilag egymagam. Mire kell
odafigyelni?
11/17 A kérdező kommentje:
17 vagyok, még nincs önnálló keresetem, és elég esélyes, hogy szülői engedély is kéne hozzá.. Köszönöm a válaszokat, akkor megyek alkoholt és tűt venni :)
Hogy a pi*csába vakult meg attól hogy pct rakott a szemöldökébe? Valamit nagyon elk*rhatott
2010. dec. 23. 13:55
Az evolúció működni fog remélem. Nem rosszból kedves kérdező, de hülye vagy. Még a fülbe is jelent kockázatot, de gondold végig, hogy mi van ott.
A fül az semmi ott a lényeg belül van. De ott lent... Tele ideggel, erekkel. Nem kell 5ösnek lenni bioszból, hogy tudd mire is való az ott lent és mit veszítesz ha elkúrod.
2010. dec. 23. 14:33
A kereseti problémáról meg annyit, hogy akkor hogy a fenébe jársz randizni/bulizni/lógni a haverokkal a kocsmába?? Gondolom ezeken a helyeken is fizetni kell és nem úgy működik, hogy ha te csinálod meg a koktélt akkor ingyen van :)
Egy nyár alatt tudod mennyit össze lehet szedni? És még év közben is van hétvégi diákmunka 18 alattiaknak is.
2010. dec. 23. 14:37
15/17 A kérdező kommentje:
hát tényleg sokan távol akartok ettől tartani, és viccesen szólva kb. tökönszúrnám magam, ha valami baja lenne az ékességemnek... lehet nem lesz belőle semmi...
Huuuuu én piercer vagyok...annyit mondok atya úr isten...fogom a fejem....tudod hányan jönnek hozzám olyanok akik otthon csinálták vagy haverok...és begyulladt elgenyesedet stb.És szerinted mi miért tanulunk ?Minden fiatal azt hiszi h majd ö átszúrja ,de tudod nem mind1 hogyan és hová...figyelni kell az idegekre,erekre stb.Intim pcnél még fontosabb ezért drágább is az intim mert nem egyszerü veszélyes.Eltalálsz egy olyan ideget aztán soha nem lesz orgazmusod például.És fülbevalót be ne rakj..légysz leirom mi kéne..fertötlenitö,nem ártana érzéstelenitésse mert ott eléggé érzékeny..aztán orvosi müszer boltba kérjél szürke branül tüt.230Ft körül van..nem ártana jelölö filc tud hová szúrsz,aztán valami fogonak való,ha fogó nélkül szúrod tuti h ferde lesz...és egy normális pc ami oda való,orvosi fém esetleg (nem kinai)mert tuti h begyullad.Pc már lehet venni 700Ft -ért.Elsöre hosszabb szárut mert bedagadhat..meg csiklo környékén amugy is változoak a méretek:)Ha megcsináltad ismét fertötlenités...ja és vegyél 1 pár gumi kesztyüt is kb.50Ft és ami nagyon fontos az úto kezelés mindig tisztán tartani nap 3 lekezelni,elsö pár napban érzékeny lesz..de rzrn a részen könnyen gyógyul de csak akkor ha rendesen meg van csinálva.Én Győri vagyok ha te is komolyan mondom anyag árban megcsinálom neked mert féltelek,meg amuyg 16év felett nem szoktak szülöit kérni.Ilyenen ne sporolj légyszi...ja és ha nem tudlak eltántoritani...légyszives youtub on nézz meg legalább pár videót.
2010. dec. 23. 18:00
17/17 A kérdező kommentje:
Hát csiklóm az nincs, majd veszek azt is ;)
és annyi eltántorító dolgot írtatok, hogy lehet hagyom a francba egy ideig, tényleg nem gondoltam, hogy ez ennyire veszélyes...
Kapcsolódó kérdések: