Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy csaj (é – hogy stílusosak legyünk, he), aki nem tudom mit képzel magáról, de mesélek, most milyen, érdekel? Remélem, hiszen azért koptatom itt ezt a k-klaviatúrát!
Adott egy csaj(é), aki most olyan kis komolykás, 15 évesen. Lefikázza azokat, akik 14-15 évesen lefeküdnek a fickójukkal, meg lenézi, aki neten ismerkedik, iszik, cigizik, meg drogozik. Ő, most, a kemény, ám érzékeny művészlány, aki megfontolt, elmés, filozófus-bölcselkedő, és ismeri a világot, oh, még az élet szenvedésekkel teli, sötét oldalát is – oh, milyen megható, hiszen, ugye a művésznek sanyarú a sorsa… (Arról ne beszéljünk, hogy annyi pénze/pénzük van, hogy 4-5 telek az övéké egy kisebb városban, mindenki imádja, ő az osztály kis „kedvenckéje”, jófejcsaja)
Én ismerem Őt, kb. 13-14 éves kora óta. Hogy milyen lány volt? Kb. 1 óra alatt le lehetett beszélni róla a ruhát, úgy, hogy nem is ismerted személyesen, webkamerán mutogatta a jó nagy rakétamelleit, néha még nyalogatta is nekem, néha-néha még a bugyi is lecsusszant, majdnem.
Alig 14 évesen lefeküdt az akkor 18-19 éves barátjával, 1 hónap járás után, ekkoriban volt olyan, hogy olyan redvásan részegre itta magát, hogy kiesett neki teljesen az éjszaka, és másnap azon parázott, mégis mik azok a zöld-kék foltok a combjainál. Elvileg füvezett is.
Majd kiesett a kapanyél a szájából, olyan ocsmányul-parasztosan fröcsögött és bunkózott, nőiességének nyoma sem volt...
Minden nyálas-fostos animét nézett, imádta a rapet, Titanicimádó volt, gyűlölte a fekete színt, és gúnyolta, szidta azokat, akik mégis szerették ezt.
Na és most tényleg, mi van? Alázza azokat a lányokat, akik ezt csinálják, Ő a megtestesült kőkemény csaj, feketében metált hallgat meg minden ilyet, eszméletlen! Hogy lehet ilyen képmutató? Mert szerintem ez az. Undorító, hogy lefikázza azokat a lányokat, akik lefeküdnek fiatalon, mikor Ő pontosan ezt tette!
Szidja a rapereket, a korábban lealázott, lenézett rockercsajokkal meg haverkodik. Hát mi a fene van ezzel a csajjal, komolyan?
Bezzeg, mikor felhozom neki, hogy „háhá, nekem még nyalogattad a melled is”, azt mondja „hahh, rosszul emlékszel, összetévesztesz valakivel”. Meg nehogy merészeljem elmondani bárkinek is, mert baj lesz!!!
Huszonévesekkel lóg, adja itt a felnőtt lányt, csak kár, hogy úgy vihog, mint egy idióta.
Mit csináljak egy ilyen lánnyal? Erőszakolgassam meg, vagy mit? Igazából nevetséges.
De egyszerűen irritál ez a képmutatása, múltjának elfedése, és a múltjával azonos lányok, emberek ilyen beteges megvetése. Mintha azért haragudna rájuk, mert olyanok, mint Ő volt.
Hányingerem van ettől a kiscsajtól, forog a gyomrom, mint a sztahanovista mikrobinak mosógépgyomrában a mocskos ruha.
Hogy lehet elviselni Őt? Bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!