Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves megbízható lányt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves megbízható lányt már illik elengedni szilveszterezni? Ti mikor voltatok először?

Figyelt kérdés

semmi olyat nem csinálnék ami nem helyes.és a szüleim által szabott kritériumoknak is megfelelnék !! :D ha elkezdenék alkudozni velük akkor elengednének ? még nem tudok pontos helyet meg nem az hogy viszket a seggem csak mennem kelllllllllllll :D ezt meg lehet érteni szerintem.nem vagyok ilyen party kuuurva mint pár velem egy korú lány már.bár kicsit idősebbnek nézek ki magasságom..stb miatt...na szal igaz h mehetek ???!!! :D

békés válaszokat várok :D elvégre karácsony van :)

2010. dec. 22. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jajj de ciki vagyok amiért én 16 évesen mentem el először itthonról szilveszterkor.Szerintem érthető az aggodalmuk, főleg ha van egy bátyád is, aki gondolom sok mindent mesélt/megélt, ami nem épp előny a szülők szemében...Próbát megér mindenképp, de ne pattogj és hisztizz ha nem engednek, főleg ne szökj el...mert utána buktad az elengedést...(én is voltam hisztis, bár ennyire nem:D)
2010. dec. 22. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Teljesen érhető,hogy a bátyádat jobban engedik mint téged.Egyrészt már eleve idősebb,másrészről egy fiú kevésbé van veszélyben,mint egy lány.Őt biztos nem fogják behúzni az egyik bokorba azért,hogy megerőszakolják..Hidd el,veszélyes világban élünk,és még akkor sem vagytok igazán biztonságban,ha egy 6 fős csapatban vonultok..

Ha nagyon hajthatatlanok,akkor fogadd el és majd jövőre próbálkozz újra.Hátha engedékenyebbek lesznek.:)

2010. dec. 22. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát max egy barátnődhöz, ahol esetleg pár másik barátnőtök van meg a szülei. Én úgy 13évesen voltam elengedve egyik barátnőmhöz. Nos... kis cigánygyerek, lehetett vagy 8éves, ránk dobálta a petárdákat, a kajáldába menet még délután kb 3an tettek ajánlatot nekünk, szóval nem hinném, hogy sok keresnivalód van az életben, sok részeg és erőszakos ember között. Amúgy is fiatal vagy bulizni szvsz, de szilveszterkor pláne veszélyes, mert mindenki kivetkőzik magából és könnyen bedrogozva, leitatva találhatod magad egy szál zokniban.
2010. dec. 22. 23:04
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.igazából aranyosak vagytok :) de anyák mindig mondjék h nem ellenem vannak hanem értem.az lesz tényleg,hogy majd jövőre.hátha
2010. dec. 27. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!