Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 4 (5) éve róla "álmodozok" lehetetlen a fejemből kiverni, vagy nem akarom. Most akkor mi? Már veletek is előfordult ilyen?
14 voltam a fiú meg 21...neten ismerkedtünk meg, aztán taliztunk is, csak nem sikerült a randi, mivel totál leblokkoltam, meg se tudtam szólalni, akkoriban azért még nem volt olyan, hogy szoktam a pasikkal dumálni...Így érthetően, nem lett ebből semmi, mondta is, hogy sajnálja, de nem tudodt mit csinálni, hisz olyan csöndben voltam :S....De nem fejeződött itt be...irogattunk továbra is...16 évesen pedig vele vesztettem el a szüzességemet, akkor tudtam, hogy csak szex semmi más...De én őt szerettem...Mindig is állította, hogy ő engem nem...De nekem mégis voltak olyan dolgok, amelyek azt jelezték, hogy nem vagyo neki közömbös, pl.: ha nem volt pénz a kártyámon, feltöltötte, hogy tudjak vele sms-ezni, nemrég szakítottam a barátommal, vigasztalt virtuálisan, kérdezget, hogy jobban vagyok e...stb. Nem hiszem, hogy azért mert megakar dugni, mert már két éve nem taliztunk...
Most 18 vagyok, ő 25...Nem vagyok belé szerelmes, de álmodozok róla :S Nem tudom, ez most mit jelent?...El tudnám persze azt is képzelni, hogy együtt lennénk...De, hát...kitudja...Mondom, nem vagyok depis, totál fülig szerelmes sem...Csak róla álmodozok...Vélemény??Miért van ez,?stb...
Szija!
Szerintem azért álmodozol róla, mert vonzódsz hozzá. Lehet, hogy észre sem veszed, de attól függetlenül megeshet. A telefontöltés tényleg furcsa, az nem szokott jellemző lenni, ha a pasinak csak dughatnékja van. De a vigasztalást ne vedd jelnek mert az barátoknál is gyakori.
Igen lehetséges...Csak ismerek olyan pasikat akik "megdugják majd viszlát" és ha ez is csak szexről szólt volna akkor szarna a fejemre, hisz két éve már nem is találkoztunk, soha nem én írtam neki először a két év alatt hanem ő.
Igazad lehet, vonzódom hozzá, de még ennyi év után is?:S Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik
Hát ez az, fogunk találkozni végre!:) Megbeszéltük, mivel nincs egyikünknek se párja, hogy találkozunk...Megint "csak szex", de én is akarom, mivel nincs pasim és hiányaim vannak :) És akárkivel meg nem szeretnék...Nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, de magam se értem az egészet...Most is írt magátol sms-t... :O
Igen, bevetem magam :D
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!