Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz a férjem 30 éves és szeretném valami
különleges, maradandó dologgal meglepni. Mit
ajándékozzak neki?
Szerintem ha eltöltenétek egy hétvégét együtt kettesben valahol, annak tuti örülne. Csak egymásra figyelnétek, lazítanátok és kényeztetnétek egymást. :)
2008. jan. 19. 11:20
Gyermek van már a családban? Egy kétcsíkos terhességi teszt csodás ajándék.
2008. jan. 19. 13:46
Gondolom nem vagytok milliomosok,mint ahogy még rengeteg ember.Ha egy lakásban éltek, akkor van egy ötletem.Szervezd úgy,hogy legyen időd készülődni...a főzőtudományod elmélyítésében segítségedre lehet egy jó szakácskönyv.Vegyél egy romantikus DVD-t és a gyertyák se hiányozzanak.Ajándéknak vehetsz nagyon sok dolgot,és mi lenne ha kipróbálnál valami extrém ajándélkot?Budapesten vannak szexboltok, egész nyugodtan benézhetsz.Vannak hasznos holmik neki is.Tuti levennéd a lábáról...:P Tapasztalatból beszélek. :D
2008. jan. 19. 16:39
Beszéld le a főnökével a háta mögött,h kap egy szabad hosszú hétvégét.De erről ő nem tudhat.Aztán egy szállodában foglalsz egy szobát.Mindent elrendezel(kutya,macska,gyerek).Majd amikor az indulás napján reggel menne dolgozni,közlöd vele,h csomagoljon,mert mentek,és ma nem megy dolgozni:):)
2008. jan. 19. 21:04
Ezt én is megtettem amit az elöttem író mondott,csak én össze is csomagoltam a cuccait és titokban kivittem a kocsiba!Közöltem vele,hogy én vezetek és majd ha odaérünk megtudja hova!Azt hitte csak pár órára elugrunk valahova,de annak is örült nagyon!Majd befordultam egy házhoz (előre lefoglaltam a szobát) és közöltem,hogy megjöttünk!:) Viszont az elötte író ötlete is nagyon jó!Szintén tapasztalat!Ja és a két meglepi nem zárja ki egymást!Ha valami játékszer beszerzését túl bizzarnak tartod,akkor elég az is,hogy szexi fehérneműben a kabátod alatt megjelensz!Esetleg nagyon jó póthajakat vagy parókákat is lehet már kapni egyész olcsón,az még fokozza a dolgot!:)Ha így várod munka után,biztos örül neki és nem felejti el!Nekem a párom egyszer meglepi bulit szervezett!Elmentünk sétálni,mire hazaértünk mindenki ott volt a lakásban!Lufikat fújtak,stb..Arra is gondolt,hogy a kocsik másik utcában parkoltak le,hogy ne vegyem észre amikor hazaértünk,csak már bent a lakásban!Ezek szerintem emlékezetesebb ajándékok,mint bármi vagyoni tárgy!No és amikor megkérdezik majd tőle,hogy mit kapott szülinapjára igencsak dagadni fog a melle!:)
2008. jan. 22. 01:24
6/10 anonim válasza:
Az én férjem például nem imádja a meglepetéseket, azt pláne nem, hogyha a háta mögött szervezkedek.
Nálunk a barátok az udvaron (tele) sörösdobozokból kiraktak egy nagy 30-as számot és együtt ettünk, mindenki hozott valamit: húst, salátát, köretet, tortát..
Az is lehet, hogy lefoglaltok nyárra egy utat valami szép helyre. Mi a hobbija? Lehet, hogy annak is örülne, ha szűk családi körben a kedvencét főzve ünnepeltek.
Ha figyelsz rá az a legfontosabb. Lehet, hogy ő magától céloz rá, hogy minek örülne.
2008. jan. 24. 08:14
Én kipróbáltam a szexi fehérneműt, gyertyákat, ahogy mondtátok, meg a pótjátékot is (feltettem ahogy kell), és volt póthaj is, hogy a feleségem érezze, hogy most valami nagyon különös történik... Ő ragaszkodik hozzá, hogy ez inkább volt bizarr...
(Csak poén!!!!!!!!)
2008. nov. 24. 21:20
8/10 A kérdező kommentje:
vegyél egy hordó sört! de vicc nélkül.ha iszik alkoholos italt próbálj meg valami nagyon ritka bort,pezsgőt vagy ilyesmi!vagy a szüleitől kérj el egy babát vagy valami ilyen régi játékot vagy hasonlót,amivel gyerekkorában játszott,nagyon szerette,ilyesmi!de ez a szexboltos...már ne is haragudjatok,de............
2010. jún. 8. 14:07
és a gyertyafényes vacsorát,meg a romantikus filmet nem ajánlom(bár elvileg nem rossz ötlet) de sok férfi nem zsereti az ilyen úgymond "csöpögős" dolgokat!
2010. jún. 8. 14:09
Kapcsolódó kérdések: