Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik típusú lány a szimpatikusabb?
A lány: Nevetgélős, sok mindenen röhög (esetlen olyanokon is, amik nem viccesek). Kihívóbb ruhákban jár. Nehéz vele komolyan beszélni, vagy egyáltalán nem is lehet, rögtön megnylik. A külseje nagyon vonzó, és jó a kisugárzása.
B lány: Komoly, nyugodt típus. Intelligens, de nem henceg vele. Nőies, de sosem túlzó a megjelenése. Ha megismered (nehezen nyílik meg másoknak) akkor bármiről felszabadultan tudsz vele beszélni. Szép arca van, jó alakja, önbizalomhiánya miatt azonban a kisugárzása nem túl erős.
és keverék??
Én ilyen vagyok:
Nevetgélős,vidám.Jó humorú, de egyben inteligens. Okos is, művelt ( egyetemet végzett )Nehezen nyíl meg, de akkor mindenről őszintén beszél. És szép az arca, alakja nem vézna, hanem épphogy jó. Tehát (szerintem) túl széles váll, keskeny csípő, átlagos derék. A fenék meg k_rvajó! xD Mondjuk nem igazán érdekel, hogy mit gondoltok rólam, mert csak a barátom véleménye számít :P
szerintem
A = éjszakai lepedőcsata
B = hosszútávú kapcsolat
nemtudom nekem inkább a B ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!