Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idióta kérdés, de mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idióta kérdés, de mért nem lehet már egy normális pasim?

Figyelt kérdés

az összes kortársamnak van pasija...

rólam sokan mondják hogy kedves,szép vagyok stb. mégsincs pasim...

vagyis már hívtak mindenhova,csak nem éppen az eseteim.nem 'távolítok' el senkit a külső alapján vagy ilyesmi, a belső nagyon is fontos,de ezekben a fiúkban mégsem fogott meg semmi és úgy nem menne...kezdem nagyon 1edül érezni magam,merthát olyan 'túlszerelmes' fajta vagyok ;$ ;D

u.i:láttam már csomó ilyesmi kérdést de valahogy nem találtam a megfelelő választ.

2010. dec. 19. 21:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
külföldön&& pécsen.ewwh kicsit bonyolult...:P
2010. dec. 19. 22:23
 12/25 anonim ***** válasza:
értem :D és most hol vagy?:P
2010. dec. 19. 22:28
 13/25 anonim ***** válasza:

nah, nem vagy egyedül...én 1 időben nagyon szerettem volna pasit :)

az 1. egy focista volt, aki azért szedett fel, h felvágjon a haverjainak, h milyen jó nője van(hát nem nagyképűségből, de jól néze ki). Otthagytam, m semmi közös nem volt bennünk, a "randik" végig arról szóltak, h én ültem a padon, és néztem a meccseiket.

a 2. csávónak irtó jó szövege volt, msn.-en ismerkedtünk, küldött az arcáról képet, helyes volt...csak kár, h ehhez 150 kilós test társult, de ezt csak élőben, az 1. randin láttam...és elég is volt ennyi.

a 3. elvitt egy tópartra. úgy nézett ki, mint egy félisten, de beszélgetni nem nagyon lehetett vele, a szolárium, meg a legújabb cuccok volt csak a közös témánk.

a 4. elvitt autókázni, full desing-os járgánya volt, meg ő maga is aranyos volt...de aztán elvitt egy magányos helyre, h pisálnia kell..és a visszapillantóban láttam, h magának veri ki O.O ...

az 5. csávó nem volt beteg, minden jól is működött volna, ha neki nem az a csókolózás, h a szám szélét harapdálja rojtosra. ő is felejtős volt...

azóta nem pasizok..és rájöttem, így, egyedül qva boldog vok!!!!:D

2010. dec. 19. 22:30
 14/25 A kérdező kommentje:

utolsó!tejooég:P

igazad van háhá.

<most külföldön,de 3 nap múlva pécs:D>

2010. dec. 19. 22:39
 15/25 anonim ***** válasza:

Én meg 16 évesen vagyok így ezzel.. én Pécs mellett lakok érdekes :)

16/L

2010. dec. 19. 22:46
 16/25 anonim ***** válasza:
Én 15/F és hát kb én is ugyanígy vagyok ezzel a dologgal, viszont nekem nem rég lett vége a kapcsolatomnak.
2010. dec. 19. 22:50
 17/25 anonim ***** válasza:
22:46 Privi? elvégre pécs nincs olyan messze
2010. dec. 19. 22:55
 18/25 anonim ***** válasza:

Én pedig meg vagyok döbbenve, hogy milyen figurák vannak. Vagyok már 30 (F), de még ilyen ökröket, mint amit fentebb felsorolva láttam, hihetetlen...

Nekem ezek keresik majd a nyugdíjamat. Szerintem nélkülöző leszek.... )-:

2010. dec. 19. 23:01
 19/25 anonim ***** válasza:
22:30-on nagyon jót röhögtem! Ekkora pech-szériát! :)))
2010. dec. 19. 23:02
 20/25 anonim ***** válasza:
ma 22:55: Írhatsz privit de nem is tudom hány éves vagy meg stb... :)
2010. dec. 19. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!