Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Az utcán sétálva, egy nap alatt hány lányon szoktátok észrevenni, hogy tetszetek neki? Hány lánnyal szoktátok egy kicsit hosszabban is keresztezni a tekinteteteket? Nem feltétlenűl szemezni.
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 21:39
21/26 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne térjetek el a tárgytól. Ezt magán üzenetben is meg lehet beszélni.
2010. dec. 20. 00:27
22/26 anonim válasza:
1 lány van aki szokott nézni. Már láttam többször is a buszon, buszmegállóban.
Amúgy nem jellemző hogy néznek a lányok.
24/26 anonim válasza:
Hát nem túl sok ilyen van :) Így napi szintre nem is tudnám levetíteni, mivel van hogy észre sem vesznek, vagy van hogy nem találkozok senkivel út közben :) De hogy válaszoljak a kérdésre, 2 kezemen meg tudnám számolni hogy idén hány olyan lánnyal futottam össze akinek valószinűleg tetszettem.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszi, az őszinte válaszokat.
2010. dec. 20. 13:06
26/26 anonim válasza:
00:19
jólvan...akkor 1x kipróbálom:) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!