Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy lány, akivel 8 évig végig általánosba osztálytársak voltunk.
Van egy lány, akivel 8 évig végig általánosba osztálytársak voltunk, és felsőbe végig erősen kötődtem hozzá (sőt szerelem is kialakult a részemről) az utóbbi két évbe nagyon jó barátok lettünk, családjával is nagyon jó kapcsolatba vagyok, és a nővérével is jó barátságba vagyok. Tavaly októberbe elmondtam hogy mit érzek neki (tudom hogy késő volt már!) erre a válasza az volt hogy csak mint barátként tud elképzelni és hogy ezt az érzést ő nem tudja szerelemmé alakítani. (Ebben is 100%-ig igazat adok neki.) Próbálkoztam csak barátként gondolni rá, kevesebbet találkozni vele stb. de nem megy, és most van egy lehetőség, egy fotópályázat és szeretném megkérni hogy álljon modellt a képekhez.
Szerintetek megkérdezzem? Ha nem akkor miért, és mit csináljak?
a fotó pályázatra nem tudok mit mondani :S (1 próbát meg ér)
további ötlet: hívd el parkba, ligetbe sétálni, korcsolya (lehetőség?) és ott vmit alakítani hogy közel kerüljetek egymáshoz (testileg) (nem s*x!)véletlen csók, ölelkezés / és abból csók
az a lényeg hogy legyen valamilyen testi kontaktus csók, ölelés :)
előző válaszoló :)
Hello.
Utolsó válaszadó: köszi a tippet, tényleg jó lenne meg minden, csak az a baj h az anyagiak miatt nem telne rá, meg a lány év elején két helyre járt táncolni most csak egy helyre, és a másikat is azért hagyta abba mert nem volt ideje rá, szóval nem hiszem hogy összejönne, de azért köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!