Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond a drog?
Magam tapasztalata alapján:
Egyik régi ikolatársam, aki cuccozott, neki a kislánya nyitott szívvel született, talán a sok cucc volt hatással az örökítő anyagra, talán nem. Munkát alig kap, pénze szinte nincsen, mert nem tudott tanúlni...
Megéri?
Egy volt munkatársam a barátnőjével cuccozott együtt. Azt hiszem ex. volt, rendszeresen.
Nemrégen láttam a lányt, és döbbenetes látvány volt. Huszonéves, és minimun ötvennek néz ki arcra, testre. Lóg rajta a "hús" a csontjain, és az összes foga, jóformán tönkrement.
Azt hiszem, már nem aktív szerhasználó, de szerintem hosszú évekkel fizet az életéből ezért a "játékért".
Láttam egy filmet, "Rekviem egy álomért" volt a címe, 4 drogos életét mutatja be, ajánlom neked is, az egyiknek amputálni kellett a kezét (folytonos szurkálás miatt), a másik börtönben, a harmadik diliházban, a negyedik pedig k..ként végezte.
Nézd meg te is a filmet, nagyon megéri!
Az a partnertől függ.
Az alkohol agresszívvé illetve komoly függővé tehet a lassú évek alatt.
A fű demotivál. Azt mondom hogy "rendszeresen" akkor lenne szabad füvezni ha az embernek megvan már az élete. Fogas kérdés, hogy ez 100 emberből 10-re ha nem kevesebbre igaz Mo.-n, aki úgy érzi, hogy anyagi biztonságban, nyugalomban révbeért a családjával, és mostmár nem kell napról napra szétküzdeni a munkahelyén magát, hanem csak "bemegyek melózni" szinten van.
Másfelől itt olyan válaszok voltak, hogy a hajam kettéállt. Én pl tudom, hogy nem fogok a mélytengeri fúrásokról prédikálni, meg kiokosítani, attól, hogy a tv-ben, az újságban írnak valamit róla én meg elhiszem. Nem értek hozzá, fingom sincs róla. Nem fogom azt mondani, hogy minden 3. állomás berobban, csak azért mert ezt szajkózzák nonstop. Utána nézek és a tényeket közlöm, ha már mondok valamit. Nem az aránytalan tájékoztatást folytatom...amit elvárnak tőlem...
Valamelyik magyar képviselőfánk nyilatkozta régebben, hogy aki drogot fogyaszt az az ördöggel cimborál. Namost ezt a szakszerű objektív kimutatást leutánozni... hát nekem bizony a pofám leszakadna, hogy én is hazudgálok.
Évi 5-10 cigi legkomolyabb mellékhatása a rendőr lehet. De ha nem vagy direkt balf*sz akkor 99.99999% ilyen gyakoriság mellett az esélye, hogy NEM kapnak el.
Ha meg elkapnak akkor akárhogy ijesztgetnek neked csak annyit kell mondanod , hogy nem kívánsz tanuvallomást tenni. Semmilyen (ptk.btk.) ügyben nem befolyásolja a büntetésed a tanuvallomásod (tettél e egyáltalán, ilyesmi). Persze ha beismered benne, hogy 500 raklap fvet csempésztél gyermekotthonokba, mer jól fizetett... akkor befolyásolja.
De alapvetően jogodban áll hallgatni. És én amíg nincs SAJÁT ügyvéded bármilyen ügyről is legyen szó javaslom. Jobb 72 órát benntölteni és az ügyvédhez menni, mint esetleg véletlenül ha nagyon rosszat mondasz ülni, mer meggyanusítottál mást hamisan, pl h tőle volt a drg.
Egy ügyvédbojtár véleménye.
Ui.: és ha úgy kapnak el, hogy egy joint van nálad, vagy pár gramm fú, akkor mehetsz elterelésre (elmész kórházba, kéthetnte beszélsz egy kedves nénivel fél évig)és ennyi.
Összidőben kb 40 óra hossz alatt meggyógyulsz XD
Erről nincs pontos adatom, de amióta normálisabb "drogjog" van, mint régen, azóta egyszerű fogyasztót nem igazán sitteltek le, ha okosan beszélt vagy ha mégokosabban nem tett vallomást amikor bevitték.
Volt rá eset, hogy egy ember 200grammot magyarázott ki egyszerűen azért, mert nem érkezett ellene be sehonnan olyan tanuvallomás, hogy tőle vettek. A bíró engedékenyebb votl az átlagnál, úgyhogy a srác kapott felfüggesztettet, meg pénzbírságot... de a téves közhiedelemmel ellentétben semmi letöltendőt.
Az emberek rendet akarnak, de közben elfelejtik, hogy az igazi rendetlenséget nem a pórnép okozza.
Ráadásul a közös ellenségképnek remek közösségformáló (ÉS MEGOSZTÓ!!!!!!!!!!!) szerepe van.
Régen a rohadt kapitalisták, hülye nem kommunisták, meg a munkakerülők meg habalbla voltak. mostanra is kellett valami: terrorista, drogos....
USA-ban a terrorista definíciója kb ilyesmi: aki nem ért egyet "velünk" és tesz is ellenünk.
Van aki tényleg elvetemült turbános terrorista... de a többség akit ennek a jelmondatnak a csillagzata alatt b@szogatnak, azok tisztes innovatív GONDOLKODÓ amerikaiak akiknek nem tetszik, hogy hülyének nézik őket évtizedek óta kormányzati szinten.
Az emberek nagyon le vannak itt maradva és élvezik a narancssárga-piros homokozóban, hogy tologatják őket. Mikozben a világ száguldó gyorsvonatként hagyja le a dinamikus&komplex helyzetelemzésre képtelen biciklis s*ggünket.
bocsánat..kicsit hülyén sikerült fogalmaznom...de épp hasonló "bajban" vagyok...a lényeg..h a függőség mindenféle szituációban, életben és kapcsolatban csak gondot jelent...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!