Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya punci?
Borzasztóó :SS
a barátommal már lassan fél éve járunk, de még csak azt sem hagyom neki, hogy a bugyimba nyúljon.
Félek, hogy csalódna, ha meglátná.. Mit lehet tenni?
Te mit gondolnál, hogyha a barátnődról az első alkalomnál kiderülne, hogy nagyon csúnya neki?
annyira szégyellem ://
Válogatós f@sznak kutyapics@ban a helye...
Ha a puncid miatt nem szeret, akkor jobb is, ha elmegy a bánatba. Szerintem...
Köszi :D
biztosan szeretne úgy is, de ettől még feszélyezve érezném magamat.
Szia!
Van, akinek a kilógó kisajak jön be. Sőt, van akinek az extrém módon kilógó vagy az asszimetrikus, vagy a nagyobb csikló vagy bármi! :-)
Jótanács: Tegyél ki képet róla. Bátran, és akkor mindenki egyénileg el tudja mondani, hogy neki tetszik-e a puncikád! Aztán lesz már statisztikád.
Ne izgulj, úgy is anonim az oldal!
Szia!
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok. Szégyellem a nemiszervemet a barátom előtt. Nekem se 'babapunci', kilógnak és nem is kicsit. Én undorodok magamtól és szerintem a barátom is undorodna tőlem, ha látna és félek, hogy elhagyna. Pont ezért én se hagyom neki. De kívánom, hogy neked legyen hozzá bátorságod és ne szégyeld magad. Ha szeret így el fogad..Vagy mi..
17/L 2éves kapcsolattal.
"Szia!
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok. Szégyellem a nemiszervemet a barátom előtt. Nekem se 'babapunci', kilógnak és nem is kicsit. Én undorodok magamtól és szerintem a barátom is undorodna tőlem, ha látna és félek, hogy elhagyna. Pont ezért én se hagyom neki. De kívánom, hogy neked legyen hozzá bátorságod és ne szégyeld magad. Ha szeret így el fogad..Vagy mi..
17/L 2éves kapcsolattal."
Te jó isten, 2 éve kínzod?????
Neked nem pasid van, hanem háziállatod...
Nehéz a férfiak élete :( csopálatos puncikák hol vagytok ?
Minden punci szép:) Lányok puszilom a puncitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!