Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy ilyen sráccal?
Nekem is mondják, hogy menjek el emberek közé, csak nem tudok. Mégis hová? Diszkót nem szeretem meg hasonlókat.
Az idősebb lányok biztos lenéznek, a fiatalabb korosztálynak meg nem vagyok tökös.
De unom ezt, megpróbálkozok pl a love hunterrel...
Valakinek ez bejött már?
21 FFI
Én nem jönnék össze ilyennel. Nekem szükségem van rá, h izgalmas legyen a másik és ne annyiból álljon a kapcsolat, h otthon ülünk és filmezünk. Ha nem is bulizni, de valahová mindenképp járkáljon, nem muszáj bulizósnak lennie, de akkor legyenek érdekes hobbijai, vagy szeressen kirándulni, vagy akármi, de ne legyen otthonülős....
21/L
Persze hogy a bulizós, cuccos figurák hamarabb találnak valakit.
Azután ötvenes éveik közepén egyedül fekszenek majd a kórházban, és a nevüket sem fogják tudni.
Ha szerencséd van, akkor neked akkorra családod, talán már unokád lesz.
A többiekkel ne törődj...
Egyébként (kis túlzással) tényleg van egy erős kontraszt ott, hogy sok nő van, aki szeretne hamar megállapodni, gyerek család stb, a másik "csapat" pedig szingli, az iskolapadból fog nyugdíjba menni.
A "jókislányok" pedig sok esetben olyan "rosszkislányokból" lesznek, akik rájönnek arra, hogy ha nem kapnak a fejükhöz, akkor nagyon hamar vége a dalnak". Viszont legalább az ő eszük megjött...
Én ezt neked megmondani nem tudom.
Érdekességként elmondom, hogy pl innen a gyakoriról is több lánnyal levelezgetek privát. Valamiképpen szimpatikusnak találták itt a hozzászólásaimat, és írtak, írtam privát, és azóta néha levelet váltunk. Az ország minden részéből.
Máskor a You-Tube-on ismerkedtem. Ugyanarra a zenére kommenteztünk, jóformán ott chat-eltünk, aztán ott is lehet írni privit...
Hogy pontosan mi az oka annak, hogy pont az én stílusom volt szimpatikus, azt egészen nem értem, de kedves tőlük...
Szóval meglepő módon én önmagamat adtam, aztán egyszercsak már leveleztünk...
Ebből tanúlj valamit, ha tudsz. Esetleg tedd fel máshogyan a kérdést.
Esetleg tegyél fel magadról egy képet, azt sokan megnézik. Ott megkérdezheted, hogy kinek tetszik, illetve ki mit változtatna külsőleg, mi az izlése.
A többi viszont már a fellépésen, és többek között a jó emberismereten alapszik szerintem.
Sokat kell beszélgetni, hogy megismerj valakit. Ehhez azonban el kell kezdeni beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!