Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon sok támadás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon sok támadás érte az alakja miatt és most összetört. Mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 hónapja járunk. Nagyon szeretjük egymást és hétvégenként fantasztikus szeretkezésekben van részünk. A lányról tudnotok kell, hogy teltkarcsú viszont én pontosan így szeretem őt! Semmi gondom az alakjával, sőt! Viszont nagyon sokan támadják a barátnőm, ők pusztán az alakja alapján ítélik meg őt... :( Tegnap volt egy beszélgetésem egy lánnyal a suliban, a beszélgetés így zajlott:

-A barátnőd nem valami szép lány... Te sokkal többet érdemeltél volna! 100 másik lány ezer örömmel fogadta volna a bókjaid! (Mondta a lány)

-Lehet, de nekem nem a külső a legfontosabb... Elképzelhető, hogy abból a 100 másik lányból a legtöbb személyisége nem is tetszett volna! (Én)

-De még mindig jobb lett volna, mint ez a VIZILÓ! Elképesztően kövér! (Lány)

-De NEM a ülső a legfontosabb! És teltkarcsú, nem viziló!

(Én)

-Akkor is, nézd meg... Te többett érdemeltél volna nála... Béna lányt szereztél meg... (És lelépet)

-Nem kértem a véleményed ebben a témában. (Mondtam még neki)

És ekkor jött képbe a barátnőm... A csajom sajnos MINDENT hallott! Éppen meg akart látogatni szerintem, amikor meghallotta beszélgetést. Köszöntem hát neki, de már láttam hogy valami nagyon nincs rendjén. Csak a padlót nézte és ezt mondta:

-A lánynak igaza van... Egy bálna vagyok. Egy nagyon csúnya lány, akire rajtad kívül senki sem nézett! Csúnya vagyok! (Én vagyok az első barátja, nekem is ő az első)

-Nem! Értsed meg hogy én így szeretlek ahogyan vagy! És szép vagy! (Én)

-Hogyan tudtál udvarolni egy ilyen lánynak??? A tükör bereped ha megnézem magam! DAGADT VAGYOK ÉS CSÚNYA, jól mondta a lány! (Elkezdett sírni) Nem is vagyok lány, annyira kövér disznó vagyok! (És elfutott...)

Akartam még utána menni de már vége volt az óráknak és azonnal hazament a suliból, már nem találkoztam vele. Ma nem mentem suliba mert beteg lettem. Azóta tegnap ezerszer hívtam a telóján de nem vette fel, utána ki is kapcsolta. :( Mit tegyek? Nagyon sokszor támadják így a csajom és ROSZZÚL esik neki, bele tud betegedni! Hogyan tudnék segíteni a barátnőmnek? Teljesen szét akarják szedni őt :(

2010. dec. 16. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mondom, szerintem írj neki smst, hogy nagyon szereted, stb.és h alig várod, hogy megint együtt legyetek:-)

Ez jól fog esni neki.

2010. dec. 16. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb amit ezekkel a lányokkal tehetsz, hogy nem veszel róluk tudomást, és nem beszélgetsz velük. A barátnőd alakjáról pedig ne győzködd őket, hogy nem kövér, csak teltkarcsú, mert az kicsit úgy jön le, mintha te is kövérnek tartanád, csak próbálod menteni a helyzetet. A barátnődnek pedig mondd meg, hogy neked ő tökéletes, és neked akarjon tetszeni, ne pedig azoknak az anorexiás k*rváknak. Ha nem veszi fel a telefonját, akkor menj el hozzá.
2010. dec. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!