Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hajdúnánási lány legendásan szép?
Nézzétek. Lett egy hajdúnánási lány ismerősöm. Most sorra dobja be a kit ismerhetek résznél a csupa 18-20 év körüli 300-400 ismerőssel rendelkező, szinte legendásan szép leányzót. De zsinorba egymásután.
Ez hogy lehet? Én még hasonlót se láttam a környezetemben... mind hosszúhajú, nem elhizott... volt már nektek hasonló?
Visszafelé öröklődünk, nagyszüleink és azok elődjeinek örökletes tulajdonságait hordozzuk. Bocskai jóvágású, markáns katona embereket telepített Nánásra is, és mivel annak idején, és még az elmúlt század közepéig menő dolog volt egyenruhással járni és házasodni, könnyű volt ezen férfiembereknek a szép lányokat a maguk oldalán tudni.
Az elmúlt húsz év során már többször debreceni lány lett az ország szépe. Sok tízezer ember telepedett be ide az elmúlt évtizedekben a környező hajdúsági területekről(is).
Nos, nekem ennyi jutott hirtelen eszembe.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!