Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsik a melleim. Nagyon. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsik a melleim. Nagyon. Van valamii házi praktika? És legyetek szívesek, normális választ írni.

Figyelt kérdés

15L vagyok, tudom hogy még rengeteg időm van, és hogy fog ez még változni(jó esetben), de akkor is..olyan rossz érzés látni hogy más velem egykorúaknak/nálam fiatalabbaknak nagyobb a mellük.

(bocsi ha nem ide való a kérdés, nem tudtam hova írjam)

2010. dec. 14. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, de peldaul en RENGETEGET eszek. Tenyleg. Estere tobb, mint 3 szelet kenyeret. Es MEGSEM hizok, ezert nekem is nagyonagyon kis melleim vannak.Sot, talan nincsenek is. Es hiaba hallom en is a biztatasokat, latom, hogy egyesek azert "megbamulnak", meg masoknak , mar nalam 3 evvel kisebbeknek is nagyobb melluk van, mint nekem....szoval nekem senki ne mondja, hogy meg lehet szokni. Talan ha nem is mas miatt, hat sajat magunk miatt sem.Sajnos.
2010. dec. 14. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:Ezt tényleg nem lehet megszokni :S

Már a 12 éveseknek akkora mellük van, mint a 30 éves nőknek. Tudom, hogy mindenki más, de ez így mindig fusztráltságot fog okozni. Ha megbámulnak az utcán lehet , hogy pont azért néznek , mert nézd már nincs melle.

2010. dec. 14. 19:03
 13/13 A kérdező kommentje:

ööö nem vagyok egy csontkollekció és eszek rendesen x)

szóval ennyit erről h ki mennyit eszik...

kösz a kommenteket :)

2010. dec. 16. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!