Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam a tudtára jelekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára jelekkel hogy kívánom?

Figyelt kérdés
Hetente többször is összefutok egy pasival, akivel ismerjük egymást, de nincs köztünk semmi. Tudom, hogy bejövök neki, engem is vonz szexuálisan. Hogyan jelezzem neki hogy tetszik? Nem fogok kétértelmű ribancos beszólásokat mondani neki. Valami komolyabb és selytelmes jel kellene! Köszi! 26/N
2010. dec. 14. 09:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az a tapasztalatom, hogy az a férfi, aki akar valamit, az kezdeményez. Aki nem akar, az meg nem. Nem hiszek már a "túl félénk" dumában, ha neki a félelmei fontosabbak, mint én, régen rossz - tapasztalat. A fejedre is állhatsz a helyesírási szótáron, ha nem akar, akkor sem kezdeményez. Ha meg akar, akkor elég, ha rámosolyogsz.
2010. dec. 14. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak annyit irtam neki éjszaka h mindig a tiltott gyümölcsöt kívánom a legjobban.Ő tudta miről van szó.Azután felhivott,dumáltunk,kellett 2-3hét mire mert lépni h találkozzunk!Azután nem beszéltünk és felkeresett h lehetne valami!
2010. dec. 14. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:
en nem tudom de gondolom nem kell semmit se csinalnod. az erzelmi intelligencia a fontos. nyilvan mar neki is leesett hogy tetszik neked..... nem kell semmit se jelezned.bar a szemek mindent elarulnak.
2010. dec. 14. 11:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Te milyen jelből szűrted le, hogy bejössz neki?....
2010. dec. 14. 14:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Onnan hogy részegen bevallotta.
2010. dec. 14. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:

ha tudod hogy bejössz neki és én lennék az az ember, akkor annak örülnéka legjobban, ha mondanád, hogy holnap este főznél valamit nekem, aztán lenne kufirc. :D de tényleg, én ilyen egyszerű vagyok. :D

de persze akiről szó van ő lehet egy úriember, bonyolult személyiség, mácsó, meg ilyenek. :D

2011. jan. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!