Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a haverom meleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a haverom meleg?

Figyelt kérdés

Egyik haverom coming outolt finoman szólva és most már az egész város tudja róla, hogy a fiúkat szereti.

Én hetero vagyok, de nekem sincs barátnőm és nem akarom, hogy azt higgyék Én is meleg vagyok.

Az a jó megoldás, ha lekoptatom? Nagyon kellemetlen lett vele mutatkozni.

'Csak nekem', nem merte elmondani, mert félt, hogy lekoptatom, pedig ez lett volna a jó út szerintem, nem világgá kürtölni.

Most mit csináljak?

2010. dec. 14. 07:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Utolsónál a pont.
2010. dec. 15. 13:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Na az gáz lenne, ha bi lennék :S.

Lehet meg kéne cumiztatnom a haverom. Ha élvezem, az nagyon gáz.

2010. dec. 15. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások!

Aki számít, az tudja rólad, hogy nem vagy az - bár ez az utolsó komment...

2011. jan. 4. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értelek kedves kérdező :D Ne legyél ilyen, légy erős és vagy támogasd őt, vagy zavard el a francba, de köztes állapotot ne hagyj.
2011. jan. 5. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

21:28

Nem más tudja már hogy az e vagy sem, mindekinek magában kell ezt érezni és tudni, ennyi erővel megyek az utcán és mindekit lebúzázok, és hiába vitatkozna velem akkor és az én szavam számítana.

2011. jan. 6. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!