Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket tapasztaltok magatokon, ha szerelmesek vagytok?
hmm személy szerint nem tudom miből adódik a különbség de :2 részben különböző "jelel" találkoztam :P 1. verzió : szeretek az adott lány közelébe lenni megnyugtat akár mi van ha 2 napig nem beszélek vele már minden bajom van sokszor teljesen random dolgokról eszembe jut nincs az a nah most rád ugrok mert már nem tudok magammal mit kezdeni érzés :P de azért 1 ölelés jól jönne vagy vmi :P
a másik : ugyan úgy eszméletlenül ragaszkodok mint az előzőnél ha lehet még jobban kb mindenről az adott lány jut az eszembe viszont ha a közelébe vagyok nem hogy nyugodt lennék ha lehetséges 101+%on "pörgök" :P már már a függőséggel határos :P több és több kell :P izgalmas érdekes :P és miegymás :P
[igen az utóbbi a frissebb :P]
19F
"[Sci-Fi rajongók kíméljenek XD]"
Star Trekre ujjazom magam ha kíváncsi vagy rám akkor küldj egy privit ;)
23/L
(16/F)
Elfelejtettem (éjfélkor) leszállni a villamosról, így a végállomáson visszaszálltam, aztán megint eltévedtem, és háromnegyed órát gyalogoltam ebben a b.szott pesti hideg éjszakában, kesztyű nélkül (mert neki adtam :)) - sapka nélkül, megölelgettem egy részeg fiatalokból álló társaságot. Aztán vigyorogva integettem a sarki kebabos srácnak.
Ergo... abszolút hülye vagyok, mintha részeg is lennék. Pedig nem. :D
19/L
Hehe, ez az utolsó tetszett.:)
Hasonlókat tapasztalok én is.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!