Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan 16-17 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 16-17 év körüli lány aki tökön rúgna? Ha igen hogy, hányszor, cipőben v nélküle?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.
2010. dec. 13. 16:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
ja lemaradt 17 L
2010. dec. 15. 15:54
 22/31 anonim ***** válasza:
58%
oh én nem vagyok lány de attól még szívesen tökön rúglak hányszor? addig amíg van benned élet :P és hogy miben 1 hegymászó bakancsban :P
2010. dec. 15. 16:20
 23/31 anonim ***** válasza:
40%

Szia én igaz fiú vagyok de azért tökön rúgnálak acélbetétes bakancsban teljes erővel.

Ja és csak egyszer. XD

2010. dec. 15. 16:20
 24/31 anonim ***** válasza:

hát nevetni fogtok, de a meleg srác, akit én ismertem, annak minden vágya, hogy egy skinhead srác kemény bakancsban rúgja tökön, de szépen, férfiasan, terpeszben, huuuu az a srác nagyon állat ....

mit szóltok ehhez? enyhén imádja a sráca dolgot, mi ? :-XD

2010. dec. 15. 16:24
 25/31 anonim ***** válasza:
az acélbettétes srác írni nekem privit lécci ??
2010. dec. 15. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
A kérdező nem bụzikat kérdezett (gondolom).
2010. dec. 18. 12:10
 27/31 anonim válasza:

Figyi, nem tudom hol laksz, én Miskolc, de nagyon szívesen tökön rúgnálak, a cipőmbe ültetett herélőkésemmel, ha gondolod .. Amúgy Te úgy látom, hogy egy darab szex éhes kisfiú vagy, aki még nem látott "úgy" nőt.

Nektarka válasza

2010. dec. 21. 12:36
 28/31 A kérdező kommentje:
Én csak érdeklődtem hogy va e itt lyan lány aki megtenné.. semmi konkrétum nem volt hogy most jöjjön ide meg oda.. csak kérdés.. am furcsa, de nem meglepő számomra hogy csomó fiú írt.. de én nem vagyok meleg.. ezt leszögezném itt mindenki elött...
2011. jan. 2. 23:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Szögezz nyugodtan azt amit akarsz. Attól még a fiúk is leírhatják amit gondolnak főleg, hogy azt mondtad, hogy csak egy kérdés volt.
2011. jan. 3. 14:50
 30/31 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk a homoszexualitás ilyen széles körben elfogadott, akkor a szado-mazo miért ilyen kiakasztó?

Igen, beteges. Igen, elítélendő. Nem örülnék neki, ha divat lenne.

DE!

Általában minden más tekintetben normális, intelligens emberekről beszélünk. Itt nem arról van szó, hogy egy ártatlan gyereket vagy állatot abuzál egy beteg ember, hanem általában 2 ember közös döntése.

Ha nem érdekel a téma, nem kell beleolvasni, fröcsögve hozzászólni, van itt kérdés bőven.

2011. jan. 17. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!