Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek tetszik az ilyen láb? (kép)
az enyém is hasonló, de hiába, nem lehet rajta változtatni, a sporttól lett ilyen. :)
Pontoznátok 1-10ig terjedő listán?
ha az emósok eszembe jutnak akkor 12/10 a válaszom.
ha nem akkor 10/9 mert nem a tiédet látjuk!
Attól ne legyél elkenődve hogy a sportolástól vastag vagy kidolgozott lett a lábad, én pl 40-50kiló alatti lányokkal nem szívesen álok szóba, mert kb összetörnek csak a levegő súlyától, tartásuk meg semmi. 22F
Nagyon tetszik.. 10/10 ideál
Egyik válaszoló, aki azt mondta, hogy összetörnek a levegő súlyától . Úgy érted, ha a levegő súlyát mondjuk súlyzóba néznénk, és úgy kéne felemelnie vagy alapjáraton?:)
Nekem is kicsit vastagabb a vádlim és a combom, de fogalmam sincs miért, nem sporttól. (Nem hájas, a vádlim pl csak izom.)
Örülök, hogy nem mindenkinek azok a formátlan piszkafa lábak jönnek be.
így van, ezek a lábik jók , nem pedig a csont és bőr lábak:) meg ne próbálj változtatni rajta így jó ahogy van;D
18/F
A baratnomnek is hasonlo labai vannak. Nagyon tetszenek.
18 f/karpatalja
ma 22:39 Ha a levegő súlyáról beszélünk pontosabban tömegéről akkor elég nagy nyomást kellene elviselni. Képletesen írtam, de akkor átfogalmazom : ránézek és kettécsuklik stílus. Számokkal 170 centi és úgy 40 kg.
De akkor is ha valami formás akkor annak méretnek is kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!