Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az teljesen normális ha egy férfi a nemiszerve körül leborotválja a szőrt?
elcsépelt szöveg: ízlések és pofonok, de nagy igazság.
Minden esetre elmondom én is a véleményem. Szerintem undorító. Inkább a dzsumbulyra szavazok. Egy férfi legyen férfias. És egy csupasz férfit sem láttam még, aki férfias lenne. De nem csak az gáz, ha a legnemesebb szerve körül tünteti el a szőrt, hanem mondjuk hónalj, has, láb, kar. A szemöldökszedést nem is említem.
Az a szőr ott nagyon jó helyen van, a természet "odatette" nem kell azt eltávolítani onnan.
Egyedüli szőrök a férfin, ami undorító: hátszőr, fülszőr, orrszőr, a többit imádom:)
Nekem mindegy, de azért kicsit nőies cselekedetnek tartom, főleg ha máshol is borotválja.
A 3. válaszadóval nagyon nem értek egyet.
19/f vagyok, a szemöldökömet középen szedem, a szem függöleges vonaláig, mert az összenőtt szemöldök szerintem visszataszító.
A péniszem tövénél borotválom, mert ha rálóg a péniszre szintén visszataszító. Magát a szeméremszőrzetet meg rövidebbre vágom.
Hónalj is géppel rövidebbre vágva.
Ebben a korosztályban ahol én is vagyok, szerintem ez teljesen alap. Legalábbis baráti körömben alap, természetesen lent nem tudom mit csinálnak.
Tényleg nem higénikusabb.
Azért iylen gyakori is pl.a a hüvelygomba a lányoknál, mert rossz fehérneműt hordanak, illetve teljesen borotválják. (Természetesen más okai is vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!