Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan távolítsam el a szőrzetet a fenekemnél?
Nem a külső részére gondolok (tehát nem a ,,farpofákra"), hanem a végbélnyílás körüli szőrzetre. Azt hogyan szedjem le? Szintén borotvával, vagy valami más módszer is van? Ti hogy szoktátok leszedni?
Köszi, F14.
A igazi férfi szőrösen jó!!!!!!!!!!!! A csigákat utálom azok nem férfiak hanem Buz.k!
Nem attól leszel igényes, hogy csupasz vagy, hanem hogy tisztálkodsz, normálisan öltözködsz és nem bűzlik a szádból a bagó szag!
Hozzá se bírok nyúlni a gyantázott pasikhoz!
Amúgy a végbél nyílásodnál a szőr, nem véletlen van ott!!!!!!
Egyetlen esetbe tudom elfogadni ha egy pasi szőrtelenít, ha szegény hasonlít a king kongóhoz! Az tényleg szar!
24/N
Utolsó vagyok!
Azt elfelejtettem írni, nem bántásból de 14 évesen még nem is lehetsz olyan nagyon szőrös! Ha most elkezded szedni, 20 éves korodra jól megerősödik!
Csak lehet hogy lesz urológiai vizsgálat a suliban, és ha megnézik a prosztatát, nem akarok leégni... :S
Valahogy leszedem akkor borotvával, köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!