Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csikáljak meg valakit aki nem csiklandós?
"Csikálni" XD sírok :'D (csikizni)
Menj végig rajta, szárnyától kezdve a combjáig.
(A szárny a hónalj lapocka alatti rész az oldalán/hátán. Ez az a rész ahol általában megfogod táncközben a lányt.)
én nem vagyok csikis, uh nem is tudnak "megcsikálni":D viszont volt már h vki be akarta bizonyítani h neki menni fog ezért hirtelen nagyon erősen kezdett csikizni: na az fájt, ő meg azt hitte h rohadt ügyes volt mert felugrottam:D
sztem esélytelen.
Első: Grammarnazi :D az ilyeneken mindig jókat vidulok. varj nyomok neked még ilyeneket élvezd: rajzolnák
Második: vagy "csiklánd", de olyan mind1 tudod miaz, és nem a helyesírás rovatba ment azt hiszem (mellesleg nincs vele semmi gond). Amúgy Igen erre gondoltam a hagyományos helyekre utalva XD azért köszi.
Harmadik: igen nekem is annak tűnik :D mindent bevetettem az erő ilyenkor nem megoldás, pont a finom érintés lenne a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!