Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vettem észre de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem észre de szinte majdnem mindenkinek baja van mindennel?!

Figyelt kérdés

Ha nem vagy tökéletes testű az a baj, ha egy kicsit lógnak a melleid akkor meg az a baj, ha nincs babaarcod az a baj,

ha nem kemény a popsid mint az aszfalt akkor meg az a baj, ha narancsbőröd van vagy striád akkor meg az a baj.

és még sorolhatnám ....

Csak én vettem észre, hogy mindenkinek hatalmas elvárásai vannak a másikkal szembe?? És akkor meg nyafog, hogy nem talál magának senkit sem?

(Csak azért soroltam fel férfi szempontból , mert úgy vettem észre, hogy inkább a férfiak szemszögéből vannak nagyobb elvárásai a nőkhöz. Persze a nők is elvárják, hogy legyen a férfi pénzes, legyen kocsija stb.)

Miért hagyják az emberek, hogy a média átmossa az agyukat??

Jó persze lehet azellen tenni, hogy pl ne legyen narancsbőröd. DE úgy őszintén aki sokat dolgozik, az hogy menjen még el külön konditerembe. Nem mindenkinek van arra ideje, hogy sportoljon. Lehet, hogy éppen jobb dolga is akad.

Megakarunk felelni a másiknak-ez eddig okés, de ha nem lennének ilyen szürreális elvárásaink a másikkal szemben, akkor nem kéne azon magunkat emészteni, hogy miért nincs barátnőnk/barátunk...Könnyebben lehetne kapcsolatokat teremteni.

2010. dec. 8. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos sok mindenkire megjegyzést tesznek.. még ha egyáltalán nem is tehet arról.

De minek is áltatom magam hisz gondolom te se néznél rá egy olyanra amit az előbb említettem.

2010. dec. 8. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Na meg hát.. akinek hibái vannak, az is a tökéletesre vágyik, úgyhogy erről ennyit.
2010. dec. 8. 18:36
 13/22 Futurare ***** válasza:

B@sszus van egy orbitális pukli a fejemen, mert 4évesen leestem a mászókáról, és megfejeltem a padlót. Az óvodában egy kurv@ jégkocka nem volt. Azóta ott van. Soha senki nem szólt érte, mert egy adott környezetben nőttem föl, ahol senkinek nem volt furcsa. 3éve másik suliba járok, és egyszer mikor levágattam a hajam észrevette az új nép. Mindenkinek ez van a száján, de kisz@rom a világból őket, mert ez Magyarország.... ez, semmi több. A leginteligensebb, és egyben a legszemellenzősebb nép a Földön. Az ÚrIsten ezt adta nekem 2010-ben ebben a kics@sz@tt országban. Jövőre még többre számítok... talán egy csaj csak azért fog összejönni velem, hogy lefényképezhesse a szőrös s@gg@m, és ezen röhöghessen a fél ország.

Hát Fak You Hungary!!

2010. dec. 8. 18:43
 14/22 anonim ***** válasza:
utolso hülyeséget irtál nem érted itt miröl van szo
2010. dec. 8. 18:50
 15/22 anonim ***** válasza:

hát sajnos teljesen igaza van a kérdezőnek :\

aki már nem úgy néz ki,mint azok a hírességek akiket a média nyomat, az már nem is számít "szép"nek :/

2010. dec. 8. 19:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Persze mindenki vágyik arra, hogy tökéletes legyen. A hibáink miatt sokszor érezzük magunkat kirekesztve( csúfolódás ) , ezért akarunk tökéletesek lenni. Ha senki sem mondaná a szemünkbe, vagy lenézne minket, hogy 'bvsszus de ronda vagy', ásd el magad'- kb így, akkor meglennénk magunkkal elégedve. De , ha több ember is leszól azért, mert vannak hibáink azt gondolom mi magunk sem tudjuk eltűrni. ezért vágyunk arra, hogy minél jobbak és jobbak legyünk. Ott van erre a média- tökéletesen megoldották" a helyzetet. Tényleg sok emberrel beetettek dolgokat, amiktől a hétköznapi ember csak fusztráltan érzi magát.
2010. dec. 8. 19:14
 17/22 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:35

Érdekes, mert én sok olyan emberben megláttam a szépet akiknek kisebb - vagy nagyobb hibái vannak. de mégis szépnek látom őket. Tudom, hogy az ember több csupán a külsőnél.

2010. dec. 8. 19:15
 18/22 anonim ***** válasza:
18:30 as ha csak ennyi a hibád az télleg nagyon hülye lehet aki emiatt piszkál(de komolyan)
2010. dec. 8. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:

- Mindenkinek baja van mindennel. De szerintem nem a férfiaknak vannak nagyobb elvárásaik. Sőt.

Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak. A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:

- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.

- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak

- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a

következő szintre.

- Előző emeletre visszamenni nem lehet

Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának. Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája." A nő úgy dönt, hogy megnézi a következo emeletet. A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy. A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek." Hmm. gondolja a nő, és továbbmegy. A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a

gyerekeket, félelmetesen jóképuek és segítenek a házimunkában" Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami arra készteti hogy továbbmenjen. Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképüek, segítenek a házimunkában és romantikusak!" Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra. Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást."

Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak feleséget. Az első emeleten vannak " A nők akik szeretik a szexet." A másodikon: "A nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a barátokkal."

A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt.

2010. dec. 9. 12:51
 20/22 A kérdező kommentje:

Ez egy hülyeség. A kíváncsiság mindig nagy úr. De hogy a többi emeletre mentek mindig fokozatosan , az nem azt jelenti, hogy többre és többre vágytak. ( Legalábbis az én fejemben nem ezt jelentette volna,d e mindegy )

A férfiak meg azért nem látogatták meg a többi emeletet , mert ők egyszerűbben gondolkodnak.

Az más kérdés, hogy kire hat inkább a média, melyik nemre. De szerintem mindkettőre nagy hatással van, egyaránt. Van olyan férfi , aki szóba se áll egy átlagos lánnyal, mert nem egy bombanő. De ugyanez nőben is.

Azt hiszem mostanában minden kitolódott. Rohan a világ- lehet ez jó, de mindenképpen rossz hatással van olyanra, aki könnyen befolyásolható. Ezt nem lehet kiküszöbölni. sajnos.

2010. dec. 9. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!