Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha pasiknak majdnem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pasiknak majdnem minden reggel van merevedésük, akkor mit csinálnak osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés
Úgy értem lányok meg fiúk csomószor átmennek egymáshoz és egy szobában alszanak. (Szigorúan alszanak - legalábbis nálunk. :D) Mindig én kelek fel utoljára, szóval nem tudom mi van. :D
2010. dec. 7. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én gimis osztálykiránduláson arra ébredtem, hogy hülyeségből rám ült egy lány (na nem úgy, csak a paplanra, lovagló pózban :D ), és emlékszem állott a cerka. No már most vagy nem szúrta ki, vagy nem érdekelte. Egyébként, ha nincs különösebb izgalmi állapotban a srác, akkor 1-2 perc alatt elmúlik. Felül az ágyban és dumál kicsit paplannal fedve, vagy akár benn marad, tetetve a lustát és csak lankad farokkal mászik ki.
2010. dec. 8. 01:43
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
nőlj fel kis szutyok..
2010. dec. 8. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
mivel a fiúk nagyon nagy részének van ilyenje igy ők nem nagyon foglalkoznak ezzel...a lányok meg... szerintem tök lazán vehetik :D vehetik bóknak ha nemtudják miért van; vagy ahogy elöttem is irták lustálkodik kicsit és mindjárt nem áll a péló :D
2010. dec. 8. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ezekhez képest én elég szhar osztálykirándulásokon voltam xD(nem tiltakoznék ha reggel egy csaj ülne rajtam xDD)
2010. dec. 8. 20:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

23:35 Nem szeretnék ilyesmit csinálni, ezért kérdezem meg inkább itt! ;) ...

13:12 Tanulj meg helyesen írni kis szutyok!

2010. dec. 10. 17:45
 16/17 anonim válasza:
100%
én mindig utoljára zuhanyoztam egyedül és jól kivertem:D így recskázhattam már: Esztergomban, a Bakonyban, Csillebércen, Tatán, és Pécsen:D
2012. júl. 12. 17:34
 17/17 anonim válasza:
Már volt velem,hogy mindig másoknál aludtam és a szoba társasága nagy része lány volt,hát mikor reggel keltem igen igen állt a pcsom és akkor gyorsba kimentem a wc re,de utána mindig én keltem fel legkorábban és akkor volt időm lonkadni:D
2016. aug. 20. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!