Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne az ilyen csajjal úgy kiszúrni, hogy vegye észre magát?

Figyelt kérdés

Hát a csaj 14 éves és már most nagyobb K. mint aki a 6.-on áll évek óta.. 11évesen már nemi életet élt.. Amikor idejött hozzánk akkor először beadta,hogy milyen visszahúzódó kis csaj,aztán ugye kimutatta a foga fehérjét olyan dolgokkal ...mint pl: kiverte a barátjának a haverjainak a f*rkát,le smárolta őket,meg tapizta őket,kibeszélt mindenkit,keverte a sz*rt...Az osztályban hülyítette a fiúkat,összejött velük aztán dobta a pasija miatt.. A barátja (ő is az osztály társunk) látta milyen könnyű vérű csaj megd*gta azt dobta.. Ez nem is az én bajom nem zavar,csak az már felháborít,hogy minden csajnak a pasijával ki akar kezdeni..(enyémével is) Már kérdezte hol lakik a barátom mert megnézi 1közösségi oldalon és felveszi msn-re,adjam meg neki a telefonszámát... Meg,hogy ő ismerni (az egyik csajnak az osztályban) a pasiját..közbe azt se tudja ki az... Aztán ma kavarta a sz**t pontosabban(elvette a srácot a csajtól és azelőtt meg összeakarta hozni őket) és a csaj elküldte egy melegebb éghajlatra besérült, haza ment mert fájt az igazság... Mikor fiú van a láthatáron legyen az:osztálytárs,évfolyamtárs,vagy valakinek a közeli ismerőse akkor elkezdi játszani az agyát,hogy észrevegyék,mű nevetéssel,magamutogatással,másokat beolt és elmeséli,hogy miket csinált ugye (kinek v*rte ki,kit sz**ott le így meg úgy,barátja hol és hogyan ujjazta meg,ő hogyan v*rte a barátjának ki és hol,mi volt a szex alatt..)és azt hiszi most a fiúk felnéznek rá...

Mindenki már utálja az osztályban,(saját magát utáltatja meg-.-")és akkor elkezd rinyálni,hogy őt mindenhol mindenki utálja persze ok nélkül szerinte... Már mindenki kerüli az osztályban mert tudják milyen ..)Lassan már kivan közösítve és akkor kezdi el keverni a sz*rt,hogy foglalkozzanak vele is..Nekem nagyon elegem van belőle legszívesebben megtépném és más is de akkor meg én meg a többi csaj szívom meg az egészet és az ilyen csajjal nem vagyok hajlandó év végéig kibírni. Valaki adjon valami tippet,hogyan adjuk már a tudatára,hogy jó lenne ha változtatna a viselkedésén? Vagy mondjam meg a szemébe,hogy a K-s viselkedését jó lenne ha már elhagyná!?

2010. dec. 7. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Borsófőzelék válasza nagyon tetszik, pedig már kinőttem az ilyesmiből.

Nálunk középiskolában (de rég volt már...) volt egy csaj (legyen pl. Judit), az iskolában egy visszahúzódó jó tanuló tanárok kedvence volt..és nem volt egy kimondott szépség, de csúnya sem...közben ahol én is lakok faluban (elég nagy község..) ott laknak a nagyszülei is, oda gyakran kijárt hétvégente, na most itt a faluban 15-16 éves korára már vagy 15-20-an megdugták, két srác partiba vágta és felvették videóra (a lány tudtával) (ez még videós telefonok, net, stb. előtt volt), aztán pár tízezerért eladták a helyi kocsmába. Mi helyiek (többen is jártunk abba a suliba) nagyba hallgattunk, mígnem az egyik csaj az iskolából nagyon kibukott "Juditra" és elmondta pár pletykafészeknek, még aznap az egész suli tudta, mindenki a háta mögött beszélt róla, csak Ő nem tudta, hogy mi van, mindenki rajta röhögött és igencsak lenézte... így jár aki rib@nckodik.

2010. dec. 9. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:
25kV! Garantált hatás!
2010. dec. 9. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Amikor kettesben vagytok vazold fel neki, hogy ha nem szall le a pasidrol... akkor nagyon megbanja mert mindenkinek beszamolsz, hogy valojaban milyen. Ha o fenyegetne meg, szolj a baratodnak. Szerintem megijed a csaj es lenyugszik.

18 f/karpatalja

2010. dec. 9. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás: Nemibetegség.

Néhány fiuval el kell híresztelni róla, hogy nem mosakszik büdős odalent.

Sőt van egy csúnya nehezen gyógyuló fertőző nemi betegsége.

Keress valamilyen hosszan tartó, csúnya betegség nevet. Például valamilyen gombát. Nem csak öt járatod le ezzel, hanem az összes olyan srác is berosál aki lefeküdt vele. Nincs az az éppelmélyű aki lefeküdne egy kankóssal. Ami ráadásul az esetek bő 40%-ban tünet mentes is lehet, csak fertőző, de a srácoknál nagyon ronda. Csak keress rá néhány képre.

2010. dec. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!