Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik olyan sokan itt, hogy a problémát magukon kívül kell keresni?
Most komolyan. Az itt kérdezők közül a legtöbben nem tudnak sem írni, sem fogalmazni, sértegetnek másokat, sem tartás sem egy leheletnyi értelem nincs bennük.
Hihetetlen, hogy nem veszik észre magukat. Ha meg egy-egy kirívóan ostoba kérdésnél az ember megpróbál rávilágítani, hogy már eleve a kérdés is mennyire lehangolóan sötét, a kérdező háborodik fel elsőként, és azt hiszi, rajta kívül mindenki hülye.
Emberek, ugye mások is érzik, mekkora gondok vannak itt minden téren?
Már ne haragudj, hülye kérdésre, hülye válasz.
Amúgy egy vessző hiányzott a felsorolásból a kérdésedben. Engem nem érdekel, hogy ki hogy ír, ez az Internet és én sem vagyok tökéletes nyelvtanból, egy Internetes fórumon nem a magyar nyelvtan szigorú szabályai érvényesek.
Igazad van, valóban sok hülye ember van itt.
Viszont egyszer valóban volt olyan téma, amikor nem éreztem magamt hibásnak. Nem találtam barátnőt már hosszú ideje és amikor beírtam, megkaptam a lecseszést, hogy nézek magamra, gondolkodjak el, hol a hiba, stb..
de az az igazság, hogy én már attól többet nem tudtam tenni azért, hogy kapcsolatom legyen. Azt az esetet leszámítva valóban egyetértek veled.
Neked pszichológusnál a helyed :) Most komolyan!
Mit zavar téged, hogy más mit ír, ha téged hülyéznek le, akkor az azért van, mert hülyeséget kérdeztél, vagy a többiek látják, hogy nem jó, amit csinálsz, és próbálnak rávezetni a maguk módján a helyes útra.
Én már több kérdésemre is kaptam választ, ami kicsit javított az életemen, legalábbis a lelki világom helyre jött egy-két órára. És volt, hogy lehülyéztek, de nem érdekel, mert én voltam a hibás, abból is tanultam.
Ha meg az zavar, hogy hülyeségeket válaszolnak neked, akkor miért nem gondolkodtál az előtt hogy feltetted a kérdést. Itt nem szakemberek vannak, csak olyanok, akik a saját tapasztalataikból merítve próbálnak neked segíteni.
Én még sosem tettem fel itt kérdést, mert magam próbálom rendben tartani a dolgaimat, de nem is erre vonatkozóan írtam.
Ha nem érted a kérdésemet, akkor miért ajánlasz pszichológust? Csak hogy írhass valami keményet, és okosnak hihesd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!