Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo 16 eves vagyok a péniszem mérete 17cm és a kerülete 12 cm . Szerintetek ezek a méretek jók?
off:
tetszik amikor matekzsenik dobálóznak olyannal amiről fingjuk sincs mi az.
a kerület mérhető egy mérőszalaggal akár.. abból már lehet átlag sugarat vagy átmérőt számolni.
tolómérővel mérhetsz átmérőket is..
legvastagabb ponton rámérsz, van vagy 6 centi és akkor keménykedhetsz hogy neked 6 centi vastag a p*csöd.. az már más kérdés hogy 2centivel lejjebb már csak 3centi:P
de kb tök 8, szemre ránézel és azt mondod 16centi +-2 és
4centi vastag +-1. oszt jólét van.
nem számít kb.. a vagina mérete kő kemény 9-10centi.
ezt tessék szem előtt tartani.
hááát ez jóó xD zacsit is számolják??? xd
de mi a francnak méricskélitek??? jobbak lesztek ?okosabbak netán? vagy csak tudni akarjátok az eredményét hogy aztán le leegyetek törve és jöjjetek ide kérdezősködni hogy kicsi e.
Szerintem még kérdezőnk is nagyított a 17 centíjével.
Én speciel nem mértem meg egyszer se.Minek??
És mivel mértél?
Anyukád varráshoz használt "centijével", vagy acél mérőeszközzel? Jó annak, akinek ilyen kerekszámú farka van. Nekem még a 18 után is van valamennyi, de nem egészem 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!