Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép Janicsák Veca (x-faktor)?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:48
11/29 anonim válasza:
Én első sorban a bociszemű csajokra bukom, de ettül föggetlenül nem tartom csúnyának.
12/29 anonim válasza:
Pláne, mikor vigyorgás közben kivillan a tokája. lol
13/29 anonim válasza:
szerintem nem csúnya, de semmi különös. bárki tud így kinézni, ha megcsinálják
15/29 anonim válasza:
A lábait irigylem kicsit és szép a haja:)
Egyébként nem mondanám túl nagy szépségnek!Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szép, mert csinos, csak nem az a tipikus szépség vagy hogy mondjam:D
16/29 anonim válasza:
Szerintem szép! Aranyos :)
Sokkal szebb mint egy gebe ribi nem kellene az alakját fikázni :P
17/29 anonim válasza:
Női szemmel nagyon szép.:) Az alakja átlagos, a lábai csinosak.:)
18/29 anonim válasza:
IGEEEEEEN *.* és jó fej *.* kár hogy 21 éves >.<
11/F :(
19/29 anonim válasza:
szerintem ronda, és a hangja is idegesítő, amikor magasan énekel
20/29 anonim válasza:
Szerintem szép alapjában véve. Ha kritizálni szeretném, egy ici-picit "husis" szerintem. Pár kilót leadhatna és akkor tökéletes lenne.
(És igen, tényleg kár, hogy csak 21 éves. ;) 27/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!