Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek ilyen, vagy valami ehhez hasonló lenne a nőideálja?
A következőre gondolok:
Külsőre: Az a tipikus "husisabb" tipus :) olyan akin van mit fogni, de nem elhízottra gondolok, meg van az alakja, magas lány.
Belsőre: Őszinte, el tudja fogadni saját magát, tiszteli a embertársait, megbízható. Nem az a nyílt típus, inkább a kicsit visszahúzódóbbak kategóriájába sorolható.
El lehet vele beszélgetni mindenről, viccelődni, szórakozni. Komoly ember, de megvan az a bohókás oldala is. Barátságos az emberekhez, de mivel nagyon őszinte, gyakran nem fél kinyilvánítani a nem mindig pozitív véleményét, esetlegesen kritikáit.:)
Tud szeretni, de nagyon. :) Nem hisztis, de nagyon érzelmes típus. Sok minden érdekli, mindig nyitott az új dolgokra, bár néha azért kicsit félénk. Nem kezeli le a pasikat, egyenrangú félnek tekinti őket.
Most hirtelen nem tudom mit írhatnék még, de ha valakit érdekelne még valami, nyugodtan írja meg! :)
18L
Nekem bejön.:P
Bár annyi,hogy én a karakán csajokat kicsit jobban szeretem,akik megnyílnak előttem és szeretik az új dolgokat,meg megvan bennük az a kis "huncut".
De egyébként alapjáraton nemrossz.Hajszín és szemszín?
Elsőnek: zöld és barna. :)
Második: mert a kettő nem ugyanaz.
Harmadik: Ezt így azért nem akartam írni, mert az elvitte volna a témát más irányba...:) De egyetértek.
De természetesen a férfi az legyen férfi! Ha érted...
ha tud főzni, bírja a házimunkát és behozza a sört meccs közben, akkor a többi úgyse érdekel...
De most komolyan, ilyen kérdésekre hogy lehet értelmesen válaszolni?
Mármint értem a dolgot persze, hogy miről szól, csak olyan hülyén veszi itt ki magát kérdés formájában.. no nem baj, sok sikert hozzá.
Megnyugodtam, vannak még bunkók...Nekem ez így tetszik.Hol laksz?:)
23/f
zöld szem,sötét barna haj?:P
Jó hát nálam pl az nagy előny ha valakinek fekete haja van és kék szeme(eredeti fekete haj) bár ez kicsit ritka,de ezért is nagy előny nálam.Nem ez a határozó,de a barna hajjal a zöld szem is elég széép:P
Elsőnek: bocsi, fordítva. :)
Negyedik: Köszi. Nehogy úgyérezd...:D egy ilyen beszólás miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!