Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerelmes vagyok? VAgy csak tetszik a srác? Pedig nem olyan szívtipró de mégis.
Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok és van egy srác aki általánosba az osztálytársam volt ott nem nagyon érdekel, de egy középsuliba járunk most és van 2 barátnőm és ez a fiú mi 4en év elején sokat jártunk együtt suliba meg kajálni meg a városba mászkálni. A srác az egyik barátnőm pasija volt de szakítottak. Nagyon bírom a srácot de egy ideje nem beszélünk sokat álmodtam vele és nem tudom ez szerelem e? Mert mikor meglátom nem is tudom mit érzek...2009. jan. 17. 23:15
1/1 anonim válasza:
ha nem is tudod h mit érzel iránta, akkor csak simán tetszik neked.
A másik dolog: bántja a szememet:VAgy csak teccik a srác?-->> írj légyszives helyesen. teccik helyett: tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!