Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mondom, este 8 után le kellene zárni a szex kategóriát! Eszméletlen, hogy sok unatkozó teleszemeteli mindenféle ba*omsággal, nem?
szánalmas, ha ez nektek a szórakozás...
amúgy van erre kategória: a "Humor", na az felel meg a színvonalatoknak,miért nem oda irogattok?
Ez nagyon nagy:DDDD
ű2Hüjjegyerek",tudod már elsőbe tudtam,hogy a hülyét "ly"-vel írjuk.Te nem teszel fel hülye kérdéseket?Akkor ez mi?:D Ha ennyire bosszant akkor valóban egy könyvet kellene olvasnod,hidd el,jót tenne:D
itt egyedül a mai 20:52-re érdemes válaszolni
tudod, azért olvasom, mert érdekelnek a témába vágó értelmes! kérdések
de az olyan idiótaságok, hogy feldugtam egy sárgarépát, terhes vagyok? na azok nem, ilyen egyszerű
de tényleg nem értzem, hogy aki unatkozik, miért nem a Humorba írja ezeket? ott aztán senkit nem zavarna
én nem próbáltam senkit semmiről meggyőzni, kivéve a moderátorokat
megvan az ilyenekről a véleményem, mint te, eszembe sincs meggyőzni, magadról állítasz ki bizonyítványt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!