Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen féltékenyek a nők?
ez a storynak csak az egyik fele.. ilyenért, hogy valaki ráköszön valaki másra senki sem ad pofonokat..
értelmes kérdés...-.-
Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus.Mit tettem volna a csaj helyében?
Megkérdeztem volna a a párom,hogy tetszik Édesem?:P
Én ugyan nem vagyok lány, de sajnos vannak ilyen lányok...
Szerintem a srác levette, hogy mennyire féltékeny a barátja és ezért szándékosan cukkolta azzal, hogy rád köszönt... Szerintem ennek a köszönésnek volt már előzménye...Azért kaphatta a pofont a srác. Az Én volt barátnőm is folyton kiakadt amikor ránéztem egy lányra, de Ő folyton azt hadoválta, hogy menjek oda hozzá... Volt egy lány, már gyerekkorom óta ismertem, mondtam a barátnőmnek, hogy régen össze akartam jönni vele, erre azt mondta, hogy akkor miért nem megyek oda hozzá és dugom meg... Sajnos ez a féltékenység egy sokkal megalázóbb módja, amikor a pároddal nem tudsz két szót sem váltani ezekről a dolgokról, mert bunkózik utána veled... Azért mert 16 évesen összejöttem volna azzal a lánnyal, miért kell parasztkodni és feltételezni, hogy akkor biztosan mostanában is összejönnék vele...A másik meg az, hogy miután már van barátnőm és együtt éltünk, egyáltalán hogyan képzelte, hogy még mindig akartam volna a lánytól bármit is... Tisztára értelmetlen... Aztán az lett a vége, hogy ő csalt meg engem... Nah szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!