Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak egy lyukon jön ki a vizeletük is és a spermájuk is?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 17:13
2/11 anonim válasza:
Többnyire igen, de vannak olyan pasik, akiknek a fenekükből is jön sperma. :)
5/11 anonim válasza:
de bezony jön egyszerre. nekem gyszer jött, hugyozás közben, ill közvetlen utána csináltam, aztán jött a sárga gci, undorító volt
7/11 anonim válasza:
ja, mehetnék x-men-be, szupererő: sárga gci
8/11 anonim válasza:
Viszonylag elég gyakori fejlődési rendellenesség a "két lyuk", azonban ekkor sem térnek el funkciójában a "lyukak" egymástól, hanem szimplán a magzati korban volt egy kicsi fejlődési rendellenesség, amely "két kijáratot" eredményezett.
Sok esetben semmi beavatkozást nem igényel.
9/11 anonim válasza:
Nekem is előfordult olyan, mint a 17,47-esnek.
10/11 anonim válasza:
Ja, ugyanott, de van egy "szelep", ami vezérel, így pl orgazmusnál nem jön vizelet is vele meg fordítva:D
Akiknek egyszerre jött, fiúk: akkor arra tippelek, ez olyan lehet, mint mikor lányoknál, nálam sokszor, megesik, hogy hónap közepén aktus vagy petting után erősen barna, öreg vér jön ki, ami véletlenül nem folyt ki időben menstruációnál és bent maradt, kellett neki egy plusz löket, hogy kijöjjön. Nálatok vizelettel:) Szerintem ez logikus magyarázat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!