Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen fogadnak szexuálpszichológusnál?
igen fogadnak.
Segítséget az iskolaorvostól is kérhetsz, mivel titoktartás kötelezi, segíteni fog és elirányít egy szakemberhez.
A problémán nagyon sok oldalú csak, felületesen tudom leírni: Van egy barátnőm akit nagyon szeretek, de a szex sajnos nem jön össze mert a merevedésem kevés ideig tart. Mikor ahhoz a részhez jutnánk az ágyban, hogy előjáték után komolyabb is lenne, már nem vagyok felizgulva, elmegy a merevedésem,ő meg egyáltalán nem nyúl hozzám csak azt várja hogy kényeztessem aztán berakjam neki ... Ő lenne az első lány akivel lefekszek viszont ő jóval tapasztaltabb ilyen téren mint én és idősebb is. Amugy abszolút nem vagyok jókedvű emberke gyakran magamba fordulok, ami úgy érzem hatással van ezekre a dolgokra is. Egyfajta kiégettséget érzek nem tudom beleélni magam semmibe rendesen így a szexbe sem, pedig abszolút az ideálom úgy érzem nála szebb lányt nem is találhatnék, de mégsem tudok rákattanni rendesen és valamilyen szinten félek a teljesítéstől is. Ez egy ördögi kör mert ilyenkor annál is jobban elmegy az önbizalmam és következőre már szorongok. (elég rossz érzés hogy ilyen korban mikor a legnagyobb a szexuális vágy és tombolnak a hormonok én nem tudom kihasználni ami ott van tőlem egy karnyújtásnyira őt pedig nem tudom gielégíteni, pedig szeretné.
A kapcsolatunk kicsivel több mint két hetes de ehhez képest elég gyors az iram. Viszont nem nagyon merek beszélni neki erről pedig ha egy kicsit rásegítene könnyen menne :S
Nem az a gond hogy én mit akarok 2 hét alatt hanem hogy ő mit akar ?!
Amugy meg nem tudja hogy én tapasztalatlanabb vagyok, és konkrétan nem is mondta hogy nem akar hozzám nyúlni, csak így vettem észre meg előző kapcsoltaiból tudom hogy nem szokása.
Idő kell mennyi ? tegyük fel 1 hónap...
Akkor az elkövetkezendő egy hónapba bármennyiszer vagyunk együtt, és megszólal hogy "érezni akarlak most" mondjam neki hogy "bocs nem áll fel rád" vagy mi ? nem lesz ez kínos ennyi időn keresztül ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!