Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a külső alapján ítélik meg a fiúkat a lányok, amikor meg folyamatosan azt állítják, hogy egy pasinál a külső nem számít?
Miért nem lehet igazat mondani,miért mondják,hogy a belső számít a fiúknál,amikor nyilvánvaló,hogy nem igaz?
Miért van az,hogy manapság modellpasinak kell lenni ahhoz,hogy barátnőm lehessen?!
Hát igen, sajnos egyet kell hogy értsek az előttem válaszolóval.. Ez így van!
Am meg lehet hogy van ilyen lány mint te hogy a szomszéd pista is.. na de kérem.. oly kevés hogy...=/
számít a külső, de csak a felületes kapcsolatoknál, vagy fellángolásoknál.
ha megtalálta valaki azt a személyt aki ismeretség után megtetszett neki és szerelmes lett belé (igazán) akkor tényleg nem számít. én pl. eddig mindig néztem hogy húú de jól néz ki most meg szerelmes lettem egy fogszabályzós vékony kis srácba mert annyira megfogott a személyisége. szal nem a külső a lényeg.
15/L
Mert először a külső tűnik fel az embernek. Szóval, ha mondjuk egy buliban ismerkedünk valakivel, akkor nem látunk bele a lelkébe, először valamivel fel kell, hogy keltse a figyelmünket. Ez lehet a külseje, vagy a viselkedése. Egy hosszabb távú kapcsolat viszont mindenképpen a belső tulajdonságokon alapul és azon, hogy a két fél mennyire illik össze, mennyire tudják egymást elfogadni, megszeretni.
Fiatalabb korban pedig még azért elég fontos a külső. Lányoknál is, fiúknál is! Később már jobban a belső értékekre helyeződik a hangsúly. De én úgy gondolom, hogy még mindig szívesebben választ mindenki (hosszabb kapcsolatra) egy átlagos külsejű vidám, vagány, intelligens, aranyos embert, mint egy üresfejű divatbabát, vagy izomagyú pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!