Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak szabad lánnyal beszélni de egy lánynak még a barátnőjével sem?
Figyelt kérdés
4hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Ő féltékenykedik így tudja a jelszóimat, na és megadtam.Ő még azt a levelet is felbontja amit egy lány ír mivel fél hogy az a lány ajánl nekem fiút hát ez röhelyes.
Na és a lány bezzeg ne legyen féltékeny ha a pasi egy lánnyal csetel facebookon.
Ti értitek ezt?Normális ez a fiú??Igen én vagyok a lány és tudom nem szabadna megadni a jelszót de szeretem és ez megvan beszélve hadd tudja csak de ő miért beszélhet más lánnyal anélkül hogy ne legyek féltékeny mert nincs okom rá??mert azért ha a pasim kérdezgeti hogy hány éves meg hogy örül hogy az ismerőse azért az kicsit gáz mikor a pasim nem is ismeri a csajt
2010. nov. 29. 21:22
11/11 anonim válasza:
Bárhogy szereted, ha hülyének néz, el kell hagyni. Ha belehalsz, legfeljebb méltósággal halsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!