Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Párkeresés szempontjából mennyire fontos a külső/belső?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 20:23
11/17 A kérdező kommentje:
azt gondoltam, h mindkettő számít valamilyen szinten, de azért mégis van valami, ami dominál...
2010. nov. 28. 20:34
12/17 anonim 

válasza:

20:28-as, nem mondasz igazat. lehet azt gondolod, de mégsem. Mindenkinek fontos a külső. Ezt lehet tagadni, de mégis ha minden nap reggelén úgy ébredsaz, hogy egy zombi fexik melletted, az feldobja a napodat? Na jó erős a túlzás, de jó példa.
13/17 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hanem tudom, hogy igazat mondok :) Ha nem lennék biztos benne, nem írtam volna le :) Pont az előző válaszomban indokoltam, hogy akit szeretsz, annál gyönyörűbb nincs. És bele lehet szeretni valakibe anélkül, hogy összeess a külsejétől :)
14/17 anonim 

válasza:

Volt olyan barátnőm, akit első látásra csúnyának láttam. Azután rájöttem, hogy tényleg. Addigra azonban rájöttem, hogy bár igaz hogy csúnya, de legalább ostoba is. Így igazán összeillünk. Seretem... :-)
15/17 A kérdező kommentje:
20:35 - nagyon egyetértek veled... úgy gondolom, h ha valakit szeretünk, azt akkor is szeretjük, ha nem a legjobb pasi/csaj, számomra mégis ő a tökéletes, a legszebb
2010. nov. 28. 20:37
16/17 anonim 

válasza:

Pontosan! És ez a belső nélkül nem működik. Csak a külsőbe szerintem lehetetlen beleszeretni. Vagy ha lehetséges akkor mekkora lúzer már az, aki csak ezt szereti? Az eszébe sem jut, hogy talán egy tróger a párja, aki vele akarja eltartatni magát? Vagy éppenséggel minden nap kakukkra issza magát? Ezek fontos dolog és fontos szerepet játszanak, így alapból hülyeség az egész elmélet, hogy a külső többet ér. Egy alkalmas kapcsolatoknál talán igen, de én 1 hétig sem bírnám egy idiótával.
17/17 anonim 

válasza:

20: 33 Pontosan így jártam én is! A mostani barátomon először mulattam, hogy milyen kis szerencsétlen, meg hogy ő akar tőlem valamit, na neee... aztán szépen lassan úgy belezúgtam, hogy számomra már ő a legkívánatosabb. Viszont volt kimondottan jó pasim is, akik után döglöttek a nők, mégis elhagytam, mert belülről kicsit sem illettünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!