Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválás? Lányok ti hogy oldjátok meg?
Az ilyen fél naposat hívom nindzsának.
Még nem is látszik, de már szúr! :)
(jójazúgy)
u én epillálni nem birom:D
nem birja a bőröm, egyszer próbáltam meg...katasztrófális lett nem részletezem.
csak attól félek hogy zavaróan szúrós ilyenkor mert igen, ha már három-négy napja nem borotváltad akkor pici szőrök vannak az már nem szúr de ez...
Igaz én mg nem élek nemi életet:P de én epilálom az egészet ott lent. Először majdnem sírtam, és nem is sikerült. Másodszor szintén. Aztán harmadszor rászántam magam és így könnyebb lesz, ha nem hagyom visszanőni : ) Csak az a gáz hogy pont utána rá jött meg egy nappal, és addigra talán megint fájni fog, addig pedig nem tudok szőrteleníteni :/
Ha csak a fájdalom miatt nem megy az epilálás akkor azt ajánlom próbáld meg rászánni magadés arra gondolni, hogy nem fáj annyira vagy hogy a szülést is ki kell majd bírni :P
Ha meg a bőröd miatt,akkor tényleg hagyjad.
15/L
15 évesen miért kell epilálni? Azt még értem, ha vki nemi életet él, de előtte?:D Nah mindegy, nem az én dolgom.
Kérdező: Nem tudsz vele semmit kezdeni, ha nem akarsz tövestől szőrteleníteni. Vagy megfelel így a párodnak, vagy nem.
bőröm miatt nem megy se a gyannta se az epillálás....
hát ez sz* ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!