Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volna egy kérdésem amiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna egy kérdésem amiben rátok hagyatkoznék szerintetek felvegyem a férfi csőnadrágot vagy tényleg már nagyon égő a fiukon? Mert van nekm de nem nagyon mertem még felvenni irjatok! Pls pls

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves bakancsos csajszi!

Nem mondtam, hogy a bakancs férfias, ironikusan jegyeztem meg. Sztem am télleg nem áll annyira jól a lányoknak, de ha ebben érzed jól magad, akkor még mindig jobb, mintha nem vennéd fel.

Én is magasról lesz@rom a véleményed.

Rózsaszín cuccokat meg én sem szoktam hordani. Vannak fura cuccaim, de inkább olyan félőrült stílusom van.

Vicces, hogy így felkaptad a vizet. De nembaj. Legalább beszélgethetünk egy jót. Igen, lehet igazad van a legtöbb lány kinézetével kapcsolatban.

Am a fiúkat szokták mindig ezzel a bu-zis dologgal piszkálni, hogy juj ne vedd fel mer bu-zis meg csak feketét meg sötét színeket szabad felvenni, mert minden más lányos blablabla. Elegem van, nem érdekel, lesz@rom a hülye társadalmi kényszereket, azt veszek fel, amit akarok.

És ha más a stílusnál tartunk. Nemtom mennyire tűnt fel. Bár, ha 17 vagy, akkor még valszeg gimibe jársz, ahol télleg stílus alapján ítélik meg az embereket. De gimi után már egyáltalán nem számít, hogy milyen stílusod van és hogy öltözködsz. Jó persze azért ünnepséggre nem megyek rövidgatyában és spongyabobos pólóban. De az olyan helyeken, mint egyetem, egyáltalán nem érdekel senkit, hogy néz ki a másik. Csak a személyiség számít meg a tudás. Ott már nem közösítenek ki senkit amiatt, mert furán öltözködik, vagy mert pl csóró és márkátlan cuccokban jár. Am a legtöbb okos ember nem ad az öltözködésre, de ez m1.

A kérdésedre válaszolva, a heréim meg elférnek a gatyeszomba. Mivel a heréim nem a vádlimig lógnak.

De áruld már el, miért dühít téged mások öltözködése?

A mama kedvencét meg szintén csak viccesen értettem, de látom komolyan vetted. Azokra értettem, akik nem mernek semmiféle új cuccot kipróbálni, vagy színes pólót vagy ilyesmit, mert attól félnek, hogy lányos vagy mi. Még általánosba volt ez, hogy cikiztük egymást, hogy áá lányos-lányos a pólód fúúú. Szal azokra értem, akik úgy öltözködnek, ahogy az anyukájuk öltöztette őket még kiskorukban, de nem azért, mert nem érdekli őket az öltözködés, hanem azért mert tartanak mások véleményétől. Bár télleg a mamakedvence talán nem erre a legjobb kifejezés.

Komolyan aggressziót vált ki belőled, ha egy fiún csőgatya van?:D

Am gót vagy? Csak a bakancsod miatt kérdezem.

Üdv

A 22:43-as b*zid

2010. nov. 27. 23:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Próbáld fel! Ha jól áll, sz@rd már le mások véleményét! A barátom 25, és abszolút férfias megjelenésű...sőt, ő is homofób, mégis vett egy csőnadrágot, és kurv@ jól áll neki...-_-
2010. nov. 27. 23:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves 22:43-as b*zim.:)

Igen, most valóban fölkaptam a vizet, de csak egy kicsit. Bocsi:D

Nem mindig vált ki agressziót belőlem, csak kicsit idegesítő már, hogy minden fiú ugyanúgy akar kinézni, és mindegyiknek a buta műkörmös szőke p*csa kell. blablabla...

Amúgy skin-punk egyveleg vagyok.:) Nem öltözködök fiúsan, és nem hordok szakadt cuccokat.

Üdv. bakancsos csajszi

2010. nov. 28. 00:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem kellenek műkörmös pcsák. Am ki mondta, hogy minden fiú ugyanúgy akar kinézni? Mert amikor mind feketében voltunk még gimi elején meg közepe táján, akkor nem néztünk ki ugyanúgy, mi?:D

Nahát skin-punk. Biztos tök ari csaj lehetsz:D. Mit szólnál, ha amikor épp aggresszív rohamod van, megpuszilnálak?:D Najó, most komolyan. Tom, hogy lesz@rod, de ha már te is elmondtad a véleményed, miszerint egy nyálas kis b*zi vagyok kb, akkor én is elmondom. A skin-punk stílus elég durva lehet egy lánynak és egyáltalán nem nőies. (De egy ilyen lifestyle nem lehet azt mondani, hogy nőies vagy férfias sztem, mer fiúk is és lányok is lehetnek bármilyenek. Elvileg.) Bár mégis, még mindig jobb, mint az a sok buta plázacica a magassarkúikban. Szal sztem tök jó, ha a lányoknak is van világnézetük, meg véleményük. Politikáról is..(: Gondolom tod miről beszélek. Vagy most nem találtam el? Na csak annyi, hogy kicsit jónak tartom, ha egy lány nem akar mindenáron megfelelni a fiús plázacica elvárásoknak és úgymond lázad. Bár sztem nem kell a politikai nézeteket meg az öltözködési stílust összekapcsolni. Nemtom, vannak-e ilyen nézeteid. Jó, akkor is durva lehet, ahogy kinézel, de talán télleg többre tartanálak, mint a többi plázalibát.

Az egyetlen kis b*zid

2010. nov. 28. 00:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen, tudom miről beszélsz.:) világnézet...tény, hogy nem tartok minden ember egyenrangúnak, de ebbe most nem mennék bele. Az öltözködéssel is lázadunk. Semmilyen formában nem akarunk hasonlítani a többiekre, van egy banda, mi nagyon jól megvagyunk, szinte testvérként tekintünk a másikra.

Nem nézek ki durván, nem öltözködök durván, nem vagyok durva annyira, csak van véleményem.( meg nagy szám) Amúgy szoknya bakanccsal meg nadrágtartóval, kifejezetten csinos is tud lenni!:)

Ja, és igazán jó beszélgetőpartner vagy!:D

2010. nov. 28. 00:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Hehhe jól elvagytok :D Egyébként szerintem gáz a csőgatya akárki akármit mond, és elég szomorú hogy sok lánynak tettszik (bakancsos csajszi egy kivétel).

Woozie

2010. nov. 28. 10:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Nahát, szoknya. Mondjuk úgy nem is olyan rossz. Lehet télleg csinos. óóó, jó beszélgetőtárs lennék. Köszi, ez jól esett. De am véletlenül nem csak azért öltözködsz így, hogy megfelelj a többieknek, akik szintén így öltözködnek? Szal, hogy a környezeted is ilyen?

Bár sztem a skinek még mindig jobb fejek, mint az idióta vasalt hajú világnézetnélküli banda, csak annyi a baj, hogy úgy vettem észre, elég primitívek tudnak lenni, és csak a szájuk nagy. Szal pl, amikor télleg meg kéne mutatni, meg van vmi, akkor vhogy olyan tehetetlenek és csak a szájuk nagy. Olyan mintha csak divatból vették volna fel ezt a világnézetet, hogy lázadjanak vele, de úgy tenni is vmi értelmeset már, azt nem igazán szeretnek a skinek. Bár lehet tévedek, de nekem eddig ez jött le.

2010. nov. 28. 11:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem azért öltözködök így, egyébként van olyan is a társaságba, akin egyáltalán nem látszik, hogy skin. Kopasz meg néha nadrágtartó, de nem igazán hord olyan cuccokat. Sokáig én sem öltözködtem úgy, csak most szeretnék egy kicsit kitűnni a tömegből, lássák rajtam, hogy hova tartozom. Meg, hogy miben hiszek.blabla...

Fura érzés, amikor látod az emberek arcán, hogy tartanak tőled, pedig nem vagyok egy félelmetes alkat.:D

Igen, sok műmájer van, akiknek csak a szájuk nagy.pl: internetnácik. http://www.youtube.com/watch?v=6o3Cqlj6sxw ha gondolod ezt hallgasd meg :) róluk szól.

De ne általánosítsunk, a legtöbben azért jobban esetben tudják, hogy miről szól ez az egész. Ismerek olyan skin-t, aki külföldön szakács, tehát egy tanult ember.

2010. nov. 28. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
hehe, ez a vendetta vicces. Néha szoktam ilyet hallgatni. Nem értek mindenben egyet velük, de azért jó. Meg a tudat, hogy biztos sok ember elítéli meg fél tőle, szal nekem ettől tetszik.
2010. nov. 28. 13:38
 20/20 anonim válasza:
szerintem mindegy
2011. máj. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!