Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak depressziós napjaid?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak depressziós napjaid?

Figyelt kérdés
talán mert hiányzik valaki.. vagy csak nem érted h miért olyanok a emberek amilyenek..
2010. nov. 27. 18:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

alapvetően nem szokásom spleeneskedni.

persze vannak rossz napjaim, mostanában nem nagyon akarnak összejönni a doglok, de szerencsére tudok örülni a nagyonapró eseményeknek is, és alapvetően is egy őrült nő vagyok, ugyhogy ritkán látszik rajtam ha baj van. és hidd el, ha sokáig erőlteted a mosolyt egy idő után már jön magától, és jól is esik:) tanulj meg örülni midnennek ami boldogságot csempész az életedbe. tanulj meg gyerekként viselkedni és csodálni a világot, lásd meg midnenben a szépet. ettől még lesznek rossz dolgok a világban, nem mondom. de könnyebb elviselni:)

rám tényleg nagyon ritkán jön rám...de akkor nagyon, viszont egy nap alatt kikúrálom magam ebből, és megy minden tovább. sajnos ennek hatalmas hátránya hogy a nagyobb problémák megoldását elhanyagolom, és hoyg az emberrek totál idegbetegnek néznek, mert időd 99%ában nevetsz és boldognak tűnsz, és aztán jö9n egy százalék mikor senki sem érti mi lett veled...

de még mindig jobb mintha engedném hogy leuralkodjon rajtam a kétségbeesés mert éppen szarul alakulnak a dolgok :)

2010. nov. 27. 18:35
 12/21 A kérdező kommentje:
igen igyekszem pozitívan gondolkodni, meg élvezni az apró örömöket:) (pl csillagos eget, a napfelkeltét, virágok illatát, az érzés képességét) de aztán egyszercsak történik vmi.. ami lehangol.. (mikor mellete mki kibeszéli a másikat, és a szemébe meg képes jópofizni.. mikor a dolgok egyik percrőla másikra hirtelen megváltoznak..) aztán újra lent vagyoka mélybe.. kicsit szomorúan
2010. nov. 27. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
"Vágysz a szeretetre? Szeress!"
2010. nov. 27. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
talán mert hiányzik valaki. Nem talán, hanem tényleg. Xar 1edül. Az emberek nem nagyon érdekelnek, mindenkin nem lehet segíteni, a másik, hogy csak azokkal foglalkozok, akik megérdemlik. F
2010. nov. 27. 18:44
 15/21 anonim ***** válasza:
De az emberek ilyenek, és két egyforma nincs közöttük :) Így kell őket szeretni. Néha elszomorítanak, néha megnevettetnek, néha boldoggá tesznek :) Nincs közöttük tökéletes, de a nagy átlagban bőven van olyan, amit lehet szeretni :)
2010. nov. 27. 18:44
 16/21 A kérdező kommentje:
köszi, két utolsó, picit segített:)
2010. nov. 27. 18:45
 17/21 anonim ***** válasza:

ma 18:35 vagyok :)

jha a sz*rkavarás... abból már kivontam magam. kivonultam. azóta negyedannyi "barátom" van :D

sajnos egyesek szerint túl őszinte vagyok. de mindenki tudja hogy mit gondolok róla, és mindenkit szépen megkértem hogy nekem se finomítsa, ha utál mint a sz*rt mondja meg. vannak akik nem voltak képesek erre, azokkal megszakítottam a kacpsoaltot. vannak akik nem bírták elviselni hogy én is megmodnom, ők megszakították velem a kapcsolatot. maradt egy pici, de őszinte réteg akik a barátiam, és vannak haverok akikkel nem vagyok olyan közel hogy bántó legyen.

persze a ktészínűség megtalál, mert sokan jönnek oda hozzám magyarázni a másik emberről, de egyszerűen előre közlöm vele hogy oké, elmondod, meghallgatlak, de én nem fogok trükközni. titkot tartani tudok, de nem fogok trükközni.

Ne törődj velük, ilyenek az emberek. te vond ki magad belőle, de készülj fel a következményeire. nem midnig kellemes. néha jobb lenne hazugságban élni, kétszínűen... de végülis mégiscsak megéri, legalább azért utálnak az emberek amilyen valójában vagyok, nem hazugságok miatt:)

2010. nov. 27. 18:49
 18/21 A kérdező kommentje:
hát igen, igyekszem kivonni magam belőle.. csak annyira fáj h ilyenek, most miért kell bántani olyat akit nem is ismer és máris megjegyzéseget tesznek rá, vagy akit ismer is..nem értem én ezt, és néha még az is fáj h mindehe jópofát kell vágjak, h ne legyek kiközösítve. . . v kibeszélve
2010. nov. 27. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
mint például a mai is =( nemtudom hiányzik valaki meg a hagulatom is romlóbavan ...
2010. nov. 27. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:

awh ezért vagyok én kiközösítve néha :) erre nem vagyok képes...már jó pofát vágni. hidd el az sem jobb ha képtelen vagy rá, mert néha tényleg jobb lenne csendbemaradni hogy ne haragudjanak rád:D

az hoyg a világ sz*r az emberek meg buták elkeseírtő, de meg kell tanulni leszarni. nem tudsz változtatni rajta sajnos.

2010. nov. 27. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!