Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, ami a legjobban hiányzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami a legjobban hiányzik most az életedből? Amely, ha meglenne, úgy éreznéd teljes értékű a boldogságod!

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 09:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem egy srác kellene nagyon, az akit szeretek, minden hibájával együtt, de ő soha nem lehet az enyém.

Vagy ha meggyógyulhatnék a szívbetegségből.

24

2010. nov. 26. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:

11:19-es . Háát igen a szeretet és a boldogság sok mindent megold talán a legtöbb embernek erre van , lenne szüksége..

Ezzel én is így vagyok ahhoz , hogy teljes legyen az életem , ahhoz ő kéne az a bizonyos lány...aki persze nem lehet az enyém..26/f

2010. nov. 26. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindenem megvan amire szükségem van! Nincs barátnőm, nincs gyerekem, nincs kutyám, de én így is tökéletesen boldog vagyok, mert rengeteg barátom van és sohasem unatkozom és szeretnek az emberek akik körbevesznek. Emellett jó egészségnek örvendek!
2010. nov. 26. 12:02
 14/18 anonim ***** válasza:

A szerelem...

Semmi más nem kellene csak valaki,aki szeret,és akit szeretek.Ez a legfontosabb,akkor már minden szebb,könnyebb és elérhetőbb.Vagyis nekem a szerelem hiányzik csak,a többi nem számít (:

2010. nov. 26. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:

A sikerélmény.

21F

2010. nov. 26. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
egy munkahely, ahol némi pénzt is lehet keresni..
2010. nov. 26. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy srác aki szeret és megbecsül, nem olyan aki szexuálisan kihasznál vagy olyan aki folyamatosan sérteget, eddig sajnos csak az utóbbiakra volt példa. 21L
2010. nov. 26. 14:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom. Ha ezt sikerülne megszerezni, akkor nagyon sok minden más is megoldódna.:)
2010. nov. 26. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!