Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mt csináljak /Csináljunk?
Szóval azvan ,hogy a barátnőm (2 napja vagyunk együtt) Szeret ő is meg én is és az a baj ,hogy lelkiismeretfurdalása van mert ,hogy a barátnőmnek a legjobb barátnőjeis szerelmes belém ,nemtudom mit tegyek most és nemmeri a legjobb barátnőjének elmondani ,hogy mivan , mert nehogy összevesszenek ( Én sem akarom ,hogy tönkremenjen a barátságuk miattam ) és nemtudom mitcsináljak ?!
15/F a barátnőm 13/L
a barátjője 13/L
Eszem a kis tini lelketeket.
Tanulj meg dönteni.
Az életben sosincs zsákutca. Csupán hoszabb és rövidebb utak.
döntöttem
a barátnőjét választom .
Velem is ez volt. Barátnőm barátnőjének is tetszettem, csak nyílt terep volt, mindenki tudott mindent, de végül a barátnőm barátnője, nem bírta tovább, és addig kavart, amíg nem lett szakítás belőle. Mondjuk most sem utálom őket, mert meg tudom érteni a barátnőjét nem lehetett túl jó érzés neki, de szerintem semmi köze neki az ilyenekhez.
14/F
Remélem tudod, hogy ha most a bn-őjét választod, akkor a másik kiscsaj szemében leszel egy bunkó seg*fej..
1. ne tegyél most semmit, aludj rá egyet
2. ne azért válaszd a másik lányt, mert az bunkónak tart...egyszerűen azt válaszd aki jobban tetszik!
3. Vigyázz, mert könnyen lehet, hogy mind2-őt elveszted!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!